donderdag 28 november 2019

Roljaloezie antraciet

Roljaloezie antraciet

Welke maat en kleur kies jij? Profiteer nu van de scherpste prijs. Super voordelig en Gratis geleverd! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bekijk ons unieke assortiment roljaloezieën. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Roljaloezie: tijdelijk korting.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een roljaloezie is ideaal voor de woonkamer. Het product is een perfecte combinatie van sfeer, stijl en functionaliteit. Door de transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven kun je spelen met de lichtinval en privacy. Je bedient de roljaloezie met een ketting.


De roljaloezie heeft een afmeting van 120x1cm. Deze lagen stof hebben horizontale banen die transparant of niet-transparant zijn. Door de lagen langs elkaar de schuiven wordt er gespeeld met lichtinval. Indien de roljaloezie halfopen is, krijgt u een gefilterde lichtinval.


Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven de roljaloezie eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren. Nu Korting Gratis bezorging Gratis meetverzekering A-Merk Op maat of vaste maat - Vanaf € 4- Jaloezieenexpert. Tevens is de roljaloezie in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan direct op het draaikiepraam. Vele Maten en Zeer Voordelig.


Roljaloezie antraciet

Snelle Levering, Bestel nu Online! Kies voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie , multishade, dubbel rolgordijn of zebra gordijn genoem is de grootste trend in raamdecoratie op dit moment. Een duorolgordijn bestaat uit lagen stof die over elkaar heen schuiven. Een laag is een doorzichtig gaas en de andere laag is een ondoorzichtige stof. De afwisselende transparante en niet transparante banen kunt u geheel of gedeeltelijk laten overlappen en zo zelf de mate van lichtinval bepalen.


De duorolgordijnen worden standaard geleverd met cassette een apart bevestigingssysteem. Decosol roljaloezieën combineren sfeer,stijl en functionaliteit perfect met elkaar. Bestel nu online bij de grootste webshop in beddengoed van Nederland: Dekbed. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Door de twee stoflagen, welke voor elkaar langs schuiven en door de afwisseling van transparante en niet-transparante banen bepaal je zelf je privacy en lichtinval. Duo rolgordijn antraciet is ideaal voor je ieder raam. De niet-transparante banen hebben een verticale streep structuur en is antraciet van kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts