maandag 11 november 2019

Tuinhuis 180x180

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten.


Tuinhuis 180x180

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Bij ieder bouwproject is de fundering van cruciaal belang. Zorg er altijd voor dat de ondergrond stevig verhard en waterpas is. Zo voorkom je verzakkingen.


Deze reeds geïmpregneerde tuinhuis Boudewijn wordt geleverd inclusief kunststof glas (plexiglas) en wordt in kant en klare wanden geleverd. De fundering kan bestaan uit gestort beton, maar ook een strak gelegd terras van betonnen tegels kan voldoen. Daardoor is deze berging eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 1 waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks.


Tuinhuis 180x180

Funderingsmaat 180x1cm. Buitenmaat tuinhuis 198x1cm. Meer info, zie onderstaande tabs. Stel zelf uw tuinhuis Nick samen en kijk bij de onderstaande opties.


Een zadeldak zorgt ervoor dat regen die op het dak valt er via de zijkanten afloopt. Een dergelijk dak is daardoor onderhoudsvrij. Het tuinhuis bevat verder een deur met een kunststof ruit. Het compacte tuinhuis met 81xgrondoppervlak en een wanddikte van mm biedt op m² genoeg plek voor alles, wat ergens anders in de weg staat. De wanden zijn mm dik en kunnen dus wel wat verdragen.


De vloer uit watervaste vezelplaat heeft een dikte van 15mm. Vloer voor tuinhuis met een afmeting van 180x1cm. Deze hardhouten schutting bestaat uit 2. U krijgt direct een bevestiging. Klik hier voor meer informatie. Tuinhuis Lugarde Prima Thomas P- 180x1- 28mm.


Bestel direct online via onze website! Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten. Zoek niet verder, nergens voordeliger. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar.


Tuinhuis 180x180

Een tuinhuis of tuinkast is niet alleen erg praktisch, het is ook een ware toevoeging in je tuin. Ik help en verras graag mensen bij het vinden van hun ideale tuininrichting. Het zadeldak van het tuinhuisje Boudewijn is iets hellend.


Kies bijvoorbeeld voor een houten model. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af. Met een wanddikte van 16mm is tuinhuisje Boudewijn een degelijk tuinhuisje.


Wanneer u tuinhuis Boudewijn op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts