maandag 18 november 2019

Test bosmaaiers

Nederlandse Rijksoverheid. Zeker weten of er verwantschap is? Specialistisch advies nodig? Bosmaaiers - al vanaf € 395! Bespaar tot wel via kiesproduct.

De soort bosmaaier die je kiest (elektrisch, draadloos of benzine) zal bepalen hoeveel je moet spenderen. Elektrische bosmaaiers die je aansluit op het netstroom zijn het goedkoopst. Een krachtige en degelijke bosmaaier kan ervoor zorgen dat je in een mum van tijd onkruid of ongewilde planten zomaar kunt verwijderen. In onze koopgids proberen we jou graag enkele tips en adviezen te geven om de zoektocht naar de ideale bosmaaier iets makkelijker te maken. We hebben verschillende soorten bosmaaiers in ons assortiment.


Denk bijvoorbeeld aan elektrische bosmaaiers , benzine bosmaaiers en accu bosmaaiers. We helpen je graag om de beste keuze voor jou te maken.

Hier vind je onze top bestverkochte bosmaaiers. Maar om zaagbladen te gebruiken zijn bosmaaiers met een korte schacht beter omdat er meestal op een zekere hoogte boven de bodem mee gewerkt wordt. Daarom kunnen bosmaaiers die speciaal voor het bosonderhoud geconstrueerd zijn niet meer voor veldwerk gebruikt worden omdat de schacht daar te kort- en de aanbouwhoek er anders van is. Hier ziet u een overzicht van het aanbod van accu aangedreven grastrimmers en bosmaaiers DeTuinmachine.


Beste robotmaaier uit de test : Robomow RS6Beste koop: Worx Landroid robotmaaier Te koop bij: De beste winkels om een robotmaaier te kopen Ook de robot grasmaaiers van Honda (Miimo HRM-310) en Husqvarna (Automower 330X) kwamen heel goed uit de test maar door hun hoge prijs verloren ze het toch van de Robomow en de Worx maaiers. Wij overwegen de aankoop van een bosmaaier om een lap grond van are proper te maken (en te houden). Er staat momenteel onkruid op tot ongeveer heuphoogte: veel hoog gras, ook redelijk wat brandnetels en distels, en hier en daar een struik.


Omdat we er geen elektriciteit hebben, moet het een bosmaaier op benzine zijn. Een aparte categorie is nog de bosmaaier. Een bosmaaier is eigenlijk een zeer zware uitvoering van een grastrimmer. Daar waar de grastrimmer vaak voorzien is van nylondraden, beschikt de bosmaaier vaak over een mes in de vorm van een ronde schijf. Omdat we helemaal gaar worden van al het gras knippen willen Buurman Fred en ik samen een benzine bosmaaier kopen.


Waar moeten we bij aankoop op letten. Hoeveel messen werken goed etc etc. Eerder hebben we een variant met snoer geha maar hiermee konden we niet de wei in en juist de slootkanten hebben het erg hard nodig. Op zoek naar een bosmaaier ?

Hoe werkt het, wat zijn de functies, hoe lang gaat de batterij mee, is. Professionals hebben flexibele en krachtige bosmaaiers nodig waarmee ze probleemloos kunnen werken op geluidsgevoelige locaties en bij slecht weer. De machines van het STIHL PRO AccuSysteem voldoen aan zeer hoge normen.


Samen kunnen we de belasting van het milieu tot een minimum beperken. Deze motor stoot tot minder schadelijke gassen uit en verbruikt tot wel minder brandstof. Alle Husqvarna bosmaaiers zijn voorzien van een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Kijk voor het volledige assortiment op de webshop. Wij testen regelmatig grasmaaiers en geven onafhankelijk advies.


Zo kies jij de beste grasmaaier. Bekijk de testresultaten en lees onze tips. Er zijn ook bosmaaiers waarbij je kunt wisselen tussen beiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts