zondag 17 november 2019

Veranda lamellendak

Duurzaam door hoogwaardige kwaliteit materialen. Neem vrijblijvend contact op! Verandaverlichting op beslist. Zo geniet u van onze lamellendaken zelfs in Nederland optimaal van het buitenleven.


Onze lamellendaken zijn in twee variaties te verkrijgen.

Het Easy line lamellendak is de ideale oplossing van de handige klusser. Dit kwalitatief hoogwaardige product is in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en compleet zelf te monteren. Ons waterdicht lamellen dak is een fantastische en luxe aanvulling voor uw tuin en het buitenleven.


De verschillen tussen een lamellendak en een veranda. Uiterlijk kunnen ze wel op elkaar gelijken, toch zijn verandas en een lamellendak op veel vlakken verschillend. Zoals onderstaande voorbeelden duidelijk maken.


Bij een lamellendak kun je de aluminium daklamellen kantelen, waardoor uzelf de lichtinval kunt bepalen.

Door de eenvoudige en perfecte werkende bediening wordt er in een handomdraai een volmaakte lichtinval gecreëerd. Er zijn verschillende mogelijkheden om meer licht in een buitenverblijf te creëren. Het lamellendak kan ingebouwd worden in een (nieuwe) veranda , serre of terrasoverkapping.


Bovendien is sneeuw heel sfeervol om naar te kijken. Met een lamellendak geniet je er meer van. Je betaalt hier ongeveer 1euro meer voor. Keuze 3: Heeft jouw lamellendak ledspots. Een lamellendak kan je laten voorzien van.


Het grootste lamellendak van de twee is bijna meter hoog en dat kan al tellen, vooral als er elektrische screens aan te pas komen. Aluminium terrasoverkapping met beweegbaar lamellendak waarbij de lamellen verschuifbaar zijn. Leverbaar met v stormvaste screens waarmee iedere zijde tussen staanders afgesloten kan worden, waardoor de brustor B6volledige beschutting geeft tegen win regen en indien gewenst zon. Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond. Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping.


Dé specialist in louvredaken. Bekijk nu onze mogelijkheden!

Lamellendaken maken de terrasoverkapping lekker licht. En doordat de lamellendaken tussen de 1en 1graden roterend zijn, is de hoeveelheid lichtinval zelf bepalend. Met de afstandsbediening bedient u de lamellen op eenvoudige wijze, zodat de zonnestralen opgevangen of geblokkeerd kunnen worden.


En als het eens wat minder goed weer is, dan sluiten we gewoon het lamellendak en de ramen langs de zijkant… Zo zaten we vorige zomer een keertje op het terras toen er plots een onweer losbrak. In plaats van snel naar binnen te vluchten, konden we nu rustig blijven zitten. Standaard is de Ultraline een aanbouw veranda. U kunt er voor kiezen tegen meerprijs de Ultraline te veranderen in een.


Kies voor een veranda met lamellendak. De meeste veranda ’s zijn of open of gesloten. Bij een veranda met een lamellendak heeft u de keuze uit allebei. Heeft u de lamellen dicht, dan heeft u schaduw, maar bij een blauwe licht doet u de lamellen open. De veranda met lamellen is echt ideaal in gebruik.


Wordt het in de zomer wel erg warm in de veranda en kunt u wel wat schaduw gebruiken? Dan sluit u eenvoudig het lamellendak boven uw veranda tot u voldoende schaduw heeft. Of u de lamellen openlaat, half dichtdoet of sluit, Sunworkx zorgt voor de ideale situatie.


In gesloten toestand is het lamellendak waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren. Het idee, maatwerk en de juiste producten waren bij dit project troef. Door te spelen met de stand van de lamellen kunt u in alle weersomstandigheden buiten zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts