dinsdag 26 november 2019

Wifi achter in de tuin

Specialistisch advies nodig? Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Van tuinhout tot sierbestrating! In de tuin heb je vaak slecht wifi bereik.


Dit komt doordat de muren en de buitendeur het wifi signaal deels tegenhouden. Dat de router vaak aan de voorkant van je huis staat, omdat het netwerk daar binnenkomt, helpt niet mee. Op deze pagina leg ik je uit hoe je ook wifi in je tuinhuis of wifi achter in de tuin krijgt.


Sinds ik twee van die apparaatjes van jouwnieuwewifi heb, werkt de wifi tot achter in de tuin. Ik ben hier enorm blij mee. De wifi is snel en zonder storingen.


Wifi achter in de tuin

Twee weken heb ik de strakke apparaatjes van Wi-Fi midden Nederland in huis en heb nu Wi-Fi tot achter in de tuin. De Wi-Fi werkt zonder storingen en snel! Bij de router in het stopcontact en dan achter in de tuin in de overkapping de andere met WiFi er in. Extreme snelheid is niet nodig, zal enkel een Sonos op draaien en misschien wat gebrowsed worden op Internet.


Bijvoorbeeld in de buurt van de tuin (let op: dus wel binnen). Zo heb je ook buiten een stabiele verbinding en snel internet. Oftewel: lekker in de tuin de muziek − die verbonden is met het internet − aanzetten tijdens een barbecue of eenvoudig en zonder problemen buiten op je laptop werken. Je kunt de repeater ook op de bovenverdieping zetten.


Wifi achter in de tuin

Ik weet niet wat de afstand is naar dat stopcontact achter in de tuin , maar afstand is een bepalende factor voor de haalbare snelheid via het lichtnet. En zelfs dan zou ik nog steeds kiezen voor een los wifi accesspoint i. Wegens slechte dekking achter in de tuin valt helaas de Sonos regelmatig uit en hebben we geen verbinding meer met de laptop e. Dit komt omdat het geheel ongeveer meter vanaf de router is. Ik heb een Wifi Router in de woonkamer staan, nu wil ik echter ook draadloos internet in de tuin hebben. Met een goede Wi-Fi router komt u een stuk verder dan een standaard Wi-Fi modem. De betere Wi-Fi routers hebben niet alleen een hoger zendvermogen en een hogere ontvangstgevoeligheid maar gebruiken allerlei technieken voor een beter Wi-Fi signaal.


WiFi antennes Het gebruik van een WiFi antenne is vooral aan te bevelen bij professionele outdoor WiFi situaties waar een zeer groot bereik vereist is. Voor standaard omgevingen en thuis kunt u in bijna alle gevallen beter met een WiFi versterker of (krachtiger) WiFi access point werken. Bekijk hier ons assortiment outdoor wifi antennes.


Buiten- wifi van Devolo Beeld Devolo. Het zal je maar gebeuren: je zit achter in je grote tuin zonder wifi. Het zorgvuldig aangelegde bestaande wifinetwerk in huis is immers niet toereikend om de buitenkeuken te bereiken. En daar zit je dan met je haperende Netflix of Spotify.


Tevens zijn nieuwere versies van wifi sneller dan de oudere. Nu zijn er diverse oplossingen voor dit eerstewereldprobleem. Het is geen logische serie opeenvolgende getallen, maar wifi met de N (staat vaak als 801n beschreven) is de nieuwste op dit moment.


Wifi achter in de tuin

Kies het minst gebruikte kanaal. Op plekken waar meerdere wifi routers gebruikt worden kan het druk zijn in de lucht. We hebben in de tuin geen goede wifi ontvangst.


Het Wifi bereik in de tuin wordt vaak geremd door muren en ruiten. Daarnaast staat het modem in veel gevallen aan de voorkant van het huis omdat de bekabeling van de internetverbinding daar binnenkomt. Hierdoor is de afstand naar de tuin te ver en neemt het signaal van de Wifi verbinding dus af.


Wifi achter in de tuin

Bedenk je wel dat je met een megafone kan praten maar als de andere partij zonder megafone terug moet praten je nog steeds geen communicatie hebt. Kortom je kan wel een sterkte wifi router installeren. Maar dat wil niet zeggen dat je gelijk goed kan internetten achter in de tuin.


Wellicht LAN van het stopcontact een een accespoint?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts