vrijdag 15 november 2019

Zwembad intex 300x200

Haal vandaag een intex zwembad 3x 2in huis. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Hierna kunt u het zwembad met water gaan vullen.


Als eerste spreidt u de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet u het frame in elkaar en bevestigt u de liner aan de constructie.

Het zwembad biedt zowel u als uw kinderen zwemplezier en verkoeling in uw eigen achtertuin. Tevens is het een extra veiligheid om kinderen of huisdieren buiten het zwembad te houden. Het sluit daarom perfect aan! Intex metal frame pool 3x 200. Met dit formaat zwembad geniet het hele gezin van waterplezier thuis!


Dit zwembad is uitgevoerd. Zo hoef je minder gebruik te maken van de filterpomp of een schepnetje. Gratis verzending va € 7-.

Kies uit 1producten vanaf € 20. Het metalen frame zorgt voor een stabiele basis die schommelingen in het zwembad met gemak kan opvangen. Dek het zwembad af met een afdekzeil om het beter te isoleren en vuil buiten te houden. Het Schwimm afdekzeil solar verwarmt, isoleert en voorkomt verdamping in uw zwembad.


Deze pomp geeft genoeg stroming aan het water en kan al het vuil goed opvangen in de filter. Een afdekzeil zorgt ervoor dat vuil van buitenaf niet het bad bereikt wanneer je geen gebruik maakt van het bad. Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater.


Met een afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil. Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt.


Bij dit zwembad afdekzeil wordt een touw meegeleverd om. Zwembad afdekzeil intex 300x200. Het beschermt uw bad tegen bladeren en al het ander mogelijk vuil. Met dit zeil houdt u bladeren, vuil en insecten uit het zwembadwater. Op de foto zie ik nl geen aansluitingen voor een pomp.


Het zwembad is gemakkelijk op te zetten en binnen minuten klaar om gevuld te worden met water. Een lekker ruim zwembad voor het hele gezin!

UV-Resistent mm dikke vinyl afdekzeil. Super sterk rekbaar tough-liner zwembad afdekhoes. Wordt eenvoudig over de opblaasrand getrokken en klemt onder de rand zodat het stak om het zwembad komt te zitten en niet weg kan waaien. Op zoek naar intex frame zwembad ( 300x2cm) tuinartikelen?


Vind de voordeligste intex frame zwembad ( 300x2cm) tuinartikelen op VERGELIJK. Klanten geven Stassar een 9.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts