vrijdag 15 november 2019

Schisandra chinensis kopen

Schisandra bes Extra sterk kopen? Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. De vrucht kan gedroogd worden, en dan gebruikt om thee van te zetten.


Is in Japan en China erg bekend om zijn geneeskrachtige werking. De Chinese naam van schisandra is “wu wei zi”.

Dit betekent “vijfsmakenvrucht”. Het vruchtvlees heeft een zoete en zure smaak, de zaden hebben een scherpe, bittere en zoute smaak. De vrucht der “smaken” (Wu Wei Zi) werd reeds in de late Han-Dynastie (2v Chr. – 2n Chr.) aangebouwd. De plant wordt maximaal 250cm. Na de bloei verschijnen er kleine rode vruchtjes in grote getale welke zoetzuur van smaak zijn.


Het wordt algemeen afgeraden om schisandra chinensis te gebruiken tijdens de zwangerschap. Deze plant is goed winterhard.

Wil men vruchten bekomen dan dient men ook een vrouwelijke plant te kweken. Naamgeving schisandra Botanische namen zijn altijd in het Latijn. De bessen zijn plukrijp vanaf augustus en smaken zuur, zoet, bitter en zout tegelijk. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen.


Voor al uw vitaminen, superfoods en voedingsupplementen. De schisandra bes wordt in de Chinese geneeskunde gebruikt. Onze schisandra bessen zijn puur en gedroogd bij lage temperaturen en bevatten geen toevoegingen. Biologische certificering. De meest voorkomende bijwerkingen zijn maagzuur, misselijkhei verminderd hongergevoel en jeuk of irritatie.


Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. De bloeiperiode is april - mei. Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! In de loop van de zomer verschijnen er in eerste instantie witte bessen in langwerpig trossen.


Vind de beste selectie schisandra chinensis fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit schisandra chinensis voor de dutch luidspreker markt bij. De rode bessen smaken zoet, zuur, zout, scherp en bitter tegelijk! Ze spelen een rol in de traditionele Chinese geneeskunde en groeien aan een winterharde klimplant.

Koop nu de Kornoelje (Cornus kousa chinensis ) v. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. Het heeft een lange geschiedenis van gebruik in Oosterse kruidkunde. Het heeft mooie elliptische of ovale donkergroene bladeren met rode bladstelen. In de herfst verandert de kleur van de bladeren in geel.


Zorg ervoor dat de aarde rond de wortels niet uitdroogt. Een voluit Chinese, medicinale plant. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Wij zijn professionele schisandra chinensis extract poeder fabrikanten en leveranciers, gespecialiseerd in het leveren van de beste kwaliteitsproducten met een concurrerende prijs.


Wij heten u van harte welkom om bulk schisandra chinensis extractpoeder te kopen of te koop hier in onze fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts