donderdag 21 november 2019

Restol naturel uv extra

Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! Het resultaat zal zijn dat de uiteindelijke kleur minder verzadigd is waardoor het oorspronkelijke hout beter zichtbaar blijft. Restol Houtolie Blik: liter.


In naturel uv extra (blank uv extra, wel een echt goede uv-filter. Let op! de oude restol naturel is ook nog in de handel, zonder deze UV filter), een flink aantal houtkleuren en diverse witten, grijzen en zwart. De basis van dit product is een gemodificeerde lijnolie, de verdunnig is terpentine.

Naturel UV Extra Informatie. Het bevat een UV-filter waardoor de kleur behouden blijft. Op zoek naar extra UV-bescherming van uw hout tegen weer en wind maar wilt u zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke houtkleur blijven? U krijgt een duurzaam en mooi resultaat in zijdeglans of matte afwerking. U heeft de keuze uit meer dan achttien zijdeglans kleuren en acht matte kleuren.


In blank UV vult dit voor ons een niche: men vraagt vaak om een type onzichtbare afwerking a la Skylt. Voor buiten was er geen product dat daar maar enigzins in de buurt kwam. Lees de volledige productomschrijving.

Kies nu uw kleur en klik op het gewenste verpakkingsformaat. Daarna wordt uw bestelling gekoppeld aan onze webshop. U betaald snel en vertrouwd via de Ideal functie via Mollie betaaldiensten. Het schuren van de ondergrond is niet nodig. Tonen als Foto-tabel Lijst.


Dat zorgt ervoor dat uw buitenhout jarenlang beschermd blijft. Licht schuren voor het aanbrengen van de tweede laag kan het resultaat verbeteren. RESTOL Houtolie Zijdeglans UV Extra 5liter. Voor 20:uur bestel volgende dag in. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf.


Correcte service en passend advies. Zo blijft het lang beschermd. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Direct kopen Product info.


Het biedt goede bescherming tegen vocht en alle invloeden van het weer. Door het UV -filter blijft de kleur behouden. Bent u op zoek naar extra UV -bescherming voor uw hout tegen weer en win maar wilt u zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke houtkleur blijven?

Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. Vego Papendrecht, al meer dan jaar uw vertrouwde adres voor al uw tuinproducten om de tuininrichting van uw dromen werkelijkheid te maken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Klaasse Bos Tuinmaterialen - Specialist in sierbestrating, tegels, tuinhout in de regio Amsterdam, Zaanstad en Weesp.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Achttien zijdeglans kleuren en acht matte kleuren. Totaal zoals geselecteerd: € 00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts