maandag 11 november 2019

Leuke kamerplanten

Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Binnenplanten voor een ontspannen sfeer in huis.


Kies zelf je afleverdatum! Hét online tuincentrum met meer dan 10.

Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ. De meest populaire kamerplanten zijn de makkelijke kamerplanten zoals de cactus en vetplanten, maar ook de pannenkoekplant blijft mateloos populair. Kamerplanten geven kleur aan je interieur en zijn goed voor het binnenklimaat.


Ook vormt de pot op zich een leuke toevoeging aan uw inrichting. Wij bieden daarom ook vele soorten bloempotten die u samen met uw nieuwe planten bij ons kunt bestellen. Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg belangrijk. Bekijk hier ons assortiment kamerplanten.


Verras jouw vrienden en familie eens met een bijzonder cadeau!

In plaats van het gebruikelijke bosje bloemen is het ook leuk om een kamerplant cadeau te geven. Door de jaren heen zien we dat dit steeds populairder wordt. Een kamerplant gaat een poos langer mee, zo kan de ontvanger er meer van genieten. Ook makkelijke kamerplanten zijn prachtig en een echte aanvulling op je interieur.


We hebben hieronder makkelijke kamerplanten verzameld. Zelfs voor mensen zonder groene vingers is het onderhoud van deze planten een leuke en uitvoerbare taak. Gelukkig hebben we ook een uitgebreid assortiment makkelijke kamerplanten. Wel de lusten, niet de lasten.


Planten fleuren elke huiskamer, hal of badkamer op, maar we willen er het liefst zo min mogelijk tijd aan besteden. Voor welke kamerplant je kiest, is afhankelijk van de grootte van je huis, de stijl van je interieur en je persoonlijke voorkeur. Houd je van stoere makkelijke kamerplanten met stevig, puntig blad?


Kijk dan eens naar de Dracaena, de Yucca of de Sanseveria. Wij laten onze kamerplanten bezorgen door een gespecialiseerde vervoerder waardoor uw kamerplant altijd in topconditie bij u wordt afgeleverd. De nieuwe manier om kamerplanten te kopen. Gemakkelijk jouw plant vinden voor in huis, kantoor, studentenkamer of hondenhok.


Populaire kamerplanten voor in huis of op kantoor. Catura koffie (Coffea arabica 'catura') Koffie met zeer goede smaak, hoge opbrengst en bestand tegen. Door de kamerplant in de potgrond in de bloempot te plaatsen, kunt u deze gemakkelijk water geven.

Deze kamerplanten zijn super leuk en makkelijk te verzorgen. Eerder had ik nooit kamerplanten in huis. Ik vond de meesten gewoon niet mooi en ik vergeet ze vaak water te geven en dus hebben ze niet echt een lang leven bij mij. Nu vind ik het juist heel gezellig staan en probeer om niet te vergeten dat ze ook dorst hebben.


Ook populair zijn de boompjes (of bomen) voor binnen. In ons assortiment kamerplanten op stam vind je de leukste planten en boompjes met diverse maten stammen. Bloeiende kamerplanten geven enkele weken of zelfs maanden per jaar een extra sfeer aan de kamer met prachtige gekleurde bloemen en zijn ook zeer leuk om cadeau te geven. Ben je op zoek naar de meest trendy en hippe kamerplanten van dit moment?


In onderstaand lijstje hebben we ze voor je op een rij gezet. Wat je misschien niet zal verbazen is dat het allemaal groene kamerplanten zijn. Dolfijnenplant (Senecio Peregrinus) Een sterke kamerplant die bijzonder is vanwege de dolfijn-vormige bladeren.


Door meer kamerplanten in je huis en slaapkamer te plaatsen krijg je niet alleen zonder enige moeite een schoner en gezonder huis, maar het kan ook een grote impact hebben op je gezondhei je slaap, en je gevoel van welbevinden. Is je kamer vooral donker: ideale planten voor in een donker huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts