donderdag 21 november 2019

Keter tuinhuis manor

Gratis en snel bij u thuisbezorgd. Keter Factor Berging bij Azalp. Bekijk het assortiment Tuinhuis van KETER. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Daar wordt onder andere voor gezorgd door het ingebouwde ventilatieroosters onder de nok van dit kunststof tuinhuis. Dit ventilatierooster zorgt voor voldoende luchtstroom, zodat er binnenin uw tuinhuis altijd frisse lucht aanwezig is. Montage is zeer eenvoudig met gebruik van standaard gereedschap. Het Factor tuinhuis is onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen.


Zowel klein tuingereedschap als groot tuinmeubilair is eenvoudig in en uit het tuinhuis te dragen, dankzij de dubbele deuren. De deuren zijn voorzien van metalen scharnieren die de constructie van het kunststof tuinhuis extra stevig maken. Het kunststof materiaal zorgt ervoor dat uw tuinhuis uw leven lang mooi blijft, zonder dat hiervoor enig onderhoud vereist is.


Keter tuinhuis manor

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Op zoek naar een Tuinhuis? De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.


Deze berging past met zijn houtlook past uitstekend in een natuurlijke omgeving. De Manor 46S is ideaal voor kleinere ruimtes. Door de aantrekkelijke kleurstelling past het huisje goed in de tuin en bij eventuele tuinmeubelen. Tevens is het mogelijk om sommige tuinhuisjes over te verven, zodat je ze naar eigen smaak kunt inrichten.


Het strakke en smalle Breteuil 46S tuinhuis is ontworpen voor smalle ruimtes, zoals tussen een huis en de schutting. Het product is gemaakt van weerbestendig materiaal, heeft een dubbele wand en wordt geleverd met een vloerpaneel. Het tuinhuis beschikt over ventilatie en heeft een raam voor natuurlijk daglicht. Door middel van de deur heeft u toegang tot al uw spullen, die u op het stevige vloerpaneel neer kunt zetten.


Bestel voordelig online bij Azalp. Dankzij deze compacte afmetingen gaat de berging niet ten koste van de leefruimte in de tuin. Met hun grijze kleur en hun houten look passen de Manor tuinhuizen bij ieders stijl en ieders tuin. Naargelang je opbergnoden kan je kiezen uit de verschillende groottes.


Keter tuinhuis manor

Steeds ideaal voor het opbergen van tuinmeubelen, BBQ en tuingereedschap. Dit schuurtje past met zijn houtlook uitstekend in een natuurlijke omgeving en heeft geen onderhoud nodig door het gebruik van hoog kwaliteit duurzaam kunststof. Bij Praxis vind je veel verschillende tuinhuizen en blokhutten: van grote tot kleine blokhutten en tuinhuizen met overkapping en zonder. Zo vind je precies wat je zoekt en kun je jouw ideale tuinhuis kopen!


Check ook onze actiepagina om te zien of er een tuinhuis aanbieding is. De berging met dubbelwandige constructie is gemaakt van weerbestendig polypropyleen, waardoor hij zeer duurzaam en weerbestendig is. Het bijgeleverde vloerpaneel houdt de onderkant van opgeslagen objecten schoon en droog.


De tuinhuizen Manor zijn moderne tuinhuizen die gemakkelijk te monteren zijn. Doordat alle panelen met elkaar zijn verbonden heeft deze berging een sterke basis. De berging wordt geleverd inclusief vloerbodem en heeft een raam voor extra daglicht.


Ook is het tuinschuurtje geventileerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts