vrijdag 1 november 2019

Lamp vliegenvanger

XXl Korting - Alles op Voorraad! Vliegen bestrijden zonder gif? Gebruik een vliegenvanger met lokstof. Uitgebreid assortiment aan vliegenvangers bij MS Schippers. Bestel gemakkelijk online.

U kunt in de categorieën zoeken op soort gebruik of type apparaat. UV- lampen om vliegenoverlast te bestrijden. Een vliegenlamp - insectenlamp bestellen is zodoende snel en gemakkelijk! De meest bekende vliegenvanger is de blauwe vliegenlamp, een elektrische vliegenvanger welke voorzien is van een blauwe lamp waar de vliegen door worden aangetrokken.


Een insectenlamp trekt in principe alle soorten vliegende insecten aan van fruitvliegjes, wespen, muggen tot huisvliegen en bromvliegen. De vliegenvanger met kleefplaten. Hoe werkt de vliegenvanger ? Achter de lampen is een kleefplaat geplaatst die de vliegen vasthouden zodra ze contact maken.

Een budget vliegenlamp koopt je snel gemakkelijk en voor de laagste prijs bij de specialist. De plakroldingen kosten nog minder, een verpakking van voor minder dan een euro en werkt perfect! Bij deze, de vliegenvanger lamp van de Action is geen hit maar shit! Zo zijn er elektrische vliegenvangers die werken met een elektrocutie systeem maar ook types die voorzien zijn van een kleefplaat of van een aanzuigsysteem. Anti vliegen lamp met 1m² bereik - Met deze elektrische vliegenvanger met twee lampen vang je zonder pesticiden op een veilige en schone manier insecten.


De antivliegenlamp is geschikt voor binnengebruik en heeft een bereik van 1m². Deze lamp kan worden neergezet of aan het plafond worden bevestigd. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment lampen. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Wanneer moet ik de lamp vervangen? Lamp vliegenvanger 15watt.


Uv- lamp vliegenvanger met splinterhoes Philips Actinic BL TPX 8-12S - Watt 300mm. Door een geoptimaliseerde spectrumaanpassing van de ooggevoeligheid van de huisvlieg, is de Philips Actinic BL TPX 8-12S uv- lamp voor vliegenvanger perfect voor het aantrekken van insecten. Deze lamp heeft vrijwel geen UV-B-output en zijn dus volkomen veilig.

Wanneer het om vliegenvangers zoals vliegenvangers met kleefplaten, insectenlampen, muggenlampen of elektrocuteervallen, ventilator vliegenvangers , anti muggen spray dispensers en wespenkillers gaat maar ook om horsels te bestrijden, fruitvliegjes bestrijden en UV insectenlampen gaat, bent u bij ons in de vliegenvangers webshop aan het juiste. Professionele vliegenlamp - insectenlamp uitgevoerd in RVS. De lampen zijn volledig onschadelijk voor mens en dier. Er worden geen chemicaliën of sprays gebruikt, het rookt of ruikt niet, produceert geen afvalstoffen en is milieuvriendelijk.


De insectenbestrijdingslamp is voorzien van een zeer zuinige watt UV lamp. Meestal heb je overlast van vliegen in de zomermaanden. Echter kunnen bepaalde bedrijven er het hele jaar door last van hebben.


Om die reden is investeren in een goede vliegenvanger of vliegenlamp zeker een goed idee. Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De energiezuinige UV-led lampen zitten in het midden van de vliegenlamp waardoor de vliegen er van kanten in kunnen vliegen.


Aan de onderkant zit een handig opvangbakje die gemakkelijk geleegd kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts