dinsdag 5 november 2019

Wickey speeltoestellen klachten

Bekijk het grootste assortiment met alle soorten online. Het was niet helemaal duidelijk welke ankers waarvoor nodig waren. Volgens de helpdesk was het voldoende om de garantie van jaar te krijgen. Op de site was het niet duidelijk dat je de ankers nodig had voor de garantie, dus de site is niet helemaal duidelijk. Wil met het oog op de naderende zomer voor mijn kleinkinderen graag een speeltoestel in de tuin plaatsen.


Al zoekende op internet naar wat er zoal in de handel is, ben ik o. Ziet er allemaal heel aardig en vertrouwd uit, maar is het dat ook? We werden alleen maar terug verwezen naar de website. Tja, als het daar ston hadden we geen vrgane gehad. Dan maar gebeld met de Duitse klantenservice.


Dankzij de goodwill van Thijs Logistiek te Nederland is er uiteindelijk toch nog een beetje vaart achter de levering gezet, het is zelfs zover gekomen dat Thijs Logistiek zelf ging opdraaien voor de kosten van een koerierdienst om het speeltoestel te leveren. Wickey speeltoestellen terechtgekomen. Op zoek naar een speeltoestel voor in de achtertuin? Onze creatieve en met liefde ontworpen houten speeltoestellen toveren elke tuin of openbare speeltuin om tot een prachtig avonturenparadijs voor piraten en prinsessen! Er zijn 1klachten gemeld over Wicky drinks op Klacht.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Wordt daardoor ook weinig gebruikt door buurtkinderen. De rest van de speeltuintjes zijn voorlopig veel te ver weg (en ze moeten dan een drukke straat oversteken).


Mijn klachten over het speeltuintje dichtbij bij de gemeente hebben nog niet in een verbetering geresulteerd helaas dus ik verwacht niet dat die binnenkort veel leuker wordt. Voor een Buiten speeltoestellen of ander Speeltoestellen ga je naar Speeltoestellen. Voor het kopen van een speeltoestel. WICKEY MultiFlyer Blauw - Speeltoestel. Wij zijn druk aan het zoeken naar een speeltoestel en het valt eigenlijk niet mee.


Het enige is dat die beide geen echte showroom hebben dus we moeilijk de kwaliteit in kunnen schatten. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.


Veiligheid en Kwaliteit is belangrijk. Wij ontwerpen en produceren onze speeltorens zelf, waardoor wij unieke designs, het grootste assortiment en scherpe prijzen kunnen garanderen! Wij leveren in Nederland en België. Klantenservice openingstijden (telefonisch): 09. FATMOOSE HappyHome Hot XXL - Speeltoestel met schommel.


ProductdetailsGemakkelijk te onderhouden, geïmpregneerd massief houtKwaliteit en veiligheid. Onderstaande speeltoestellen worden verkocht voor peuters van 2-jaar, al kunnen sommigen nog véél. Wat zijn jullie ervaringen en waar op te letten?


Het merk wickey en fatmoose gezien, maar die zijn volgens mij. Sicuro is de specialist in professionele sporttoestellen, speeltoestellen en valondergronden. Sicuro biedt: Hoge kwaliteit producten Sterk in maatwerk Gedegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts