vrijdag 7 september 2018

Weidepoorten hout

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bereken wat jouw houten kozijn kost. WEIDE POORT GRENEN GROEN GEÏMPREGNEERD. PRIJZEN INCLUSIEF BTW. Levering uit eigen grote voorraad.


We leveren in heel Nederlan België en de rest van Europa. Vragen, advies nodig, of maatwerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


Met al onze poortmodellen streven wij ernaar u de beste kwaliteit te leveren en hebben wij de ambitie om onderscheidend te zijn. Weide poorten van hout zien er landelijk, kwalitatief en duurzaam eruit en zijn enorm functioneel en praktisch. Met een weidepoort sluit u de weide gemakkelijk af.


De weidepoorten zijn voor allerlei soorten vee geschikt. Ontstaan uit het vervaardigen van enkele weidepoorten voor in eigen schapenweiden, zijn mijn activiteiten nu fors uitgebreid. Ik blijf ook vasthouden aan eikenhout en lokaal hout.


Dankzij hun vakkundige productie en montage kunnen onze houten poorten ook na verschillende jaren nog perfect geopend en gesloten worden. Een belangrijk aspect hierbij is dat het houten frame correct verbonden en vastgeschroefd is. Wij hebben weidepoorten in Okan, Eik, Iroko, Padouk,….


Onze poorten worden volledig gemaakt met pen en gat verbindingen. Maakt het mogelijk om op vaak bereden plaatsen, makkelijk en vlot door te rijden. Zonder hulp eenvoudig in en uit rijden, zonder dat dieren ontsnappen.


Ijzeren landhekken, weidepoorten , hekken, weidehek. De poorten worden gemaakt van douglas hout , een duurzame houtsoort wat onbehandeld jaar me. Al onze poorten hebben een standaardhoogte van 20m en kunnen gebruikt worden voor een breedte van 90m t. Deze weidepoorten zijn geschikt voor een oprit-ingang of voor een weideafsluiting, deze traditionele stijl vijf-bar weidepoort combineert kracht en duurzaamheid met de natuurlijke esthetische schoonheid van de traag groeiende grove den. HOUTSTOCK IS UW LEVERANCIER VAN DUURZAAM EN KWALITEITSVOL HOUT.


De hekken markeren de toegang tot landbouwpercelen, weilanden, erven en natuurterreinen. U vind hier alle nodige informatie over houten weidepoorten , afsluitingen, weidepalen, kastanje houten rollen,. Buiten de verkoop van deze producten doen wij ook aan plaatsing zodat u rustig kunt genieten van uw product. De Kleverkamp Landhekken maakt toegangspoorten, landhekken, loophekken, klaphekken en vast hekwerk van robuust eiken hout. Met Jadimex kies je voor hout van superieure kwaliteit.


Wij bieden je het beste hout dat op de Europese markt voorhanden is en beschikken over een eigen machinepark om houtbewerkingen uit te voeren. Weidepoorten van tropisch hardhout bezorgen je jarenlang plezier! Ook ons wijde assortiment aan weidepoorten brengen we plezier tot bij jou opdat je je tuin het gewenste uitzicht kan bezorgen.


Weidepoorten hout

En dat voornamelijk van de meest hoogwaardige kwaliteit tegen een billijke prijs. Voor een weidepoort volgens de Engelse traditie kan u de keuze maken tussen naaldhout of hardhout. Deze poortpalen in houtsoort eik passen perfect bij de eiken weidepoorten uit ons assortiment. Onze houten weidepoorten zijn vervaardigd van RNG hout en zijn volledig geïmpregneerd waardoor wij een garantie kunnen bieden van jaar. Deze eiken palen hebben oorspronkelijk een goudgele kleur, maar zullen mooi vergrijzen na verloop van tijd.


Ze hebben een mooie, landelijke, charmante uitstraling die perfect zal passen bij uw eiken poort. Dit proces geeft de garantie dat het scheuren en of vervormen van de Farm Poorten tot een minimum wordt beperkt. En alhoewel het hout blijft en dus altijd zal werken, is het uiteraard wel de bedoeling dat de Farm Poorten goed blijven sluiten en uw eventuele automatische poortopener geen gevolgen ondervind van het eventueel werken van het hout. Landelijke weidepoorten , ook wel landhekken genoem kunnen natuurlijk niet ontbreken in een complete weideafrastering. Houten weidepoorten : prijs.


Weidepoorten hout

Een afsluiting in hout kan sterk uiteenlopen. Wil je een echte houten poort? Engelse weidepoorten bieden we aan in houtsoorten: eik, tropisch hardhout en grenen. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en voordelen.


Een eiken weidepoort heeft dan weer de typische rustieke uitstraling van eik, gecombineerd met een grote levensduur. Dat houten weidepoorten een esthetische meerwaarde voor je woning of weide bieden, valt niet te ontkennen. Toch is het niet alleen een mooi bord om uit te eten, want qua duurzaamheid heb je bij tropisch hardhout zeker niet te klagen. Duurzame en esthetische weidepoorten.


Zie website voor alle verzinkte weidepoorten , schrikdraa. Te koop: duopoort gemaakt van douglas hout met robuuste uitstraling en landelijke stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts