woensdag 20 maart 2019

Cinderella orthoflex medium

Scherpe prijzen, snelle levering! Gratis levering vanaf €50. Voor 23:bestel is morgen thuis! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Betrouwbaar Antwoord op je Vragen.


Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Na een paar maanden af en aan rugpijn, op advies van iemand gekeken of ik niet van kussen moet veranderen. Na een zoektocht op internet leek dit kussen me wel wat.


Iets verder naar onderen op deze pagina staat een keuzeschema met eventueel gerelateerde producten naar de andere kussens. Vergelijkbare hoofdkussens. Kies uit 9producten vanaf € 195. Een serie met verschillende hoofdkussens.


Dit ademende materiaal is lekker luchtig, waardoor het kussen fris blijft. Hij kan gewassen worden, maar dan zonder de neksteun! Cinderella Orthoflex Medium tot goedkoper.


Hiervan zijn zes varianten van Soft naar Firm. U wilt natuurlijk op een kussen slapen dat bij uw lichaam en slaaphouding past. Er zijn maar liefst hoofdkussens voor u ontworpen, die stuk voor stuk aan andere behoeftes voldoen. Dit komt doordat het hoofdkussen is voorzien van een comfortabele neksteun van traagschuim.


Bekijk ons ruime assortiment! Tevens is het hoofdkussen gevuld met gesiliconiseerde holle polyester vezels welke zijn gedraaid tot bolletjes. De Orthoflex is verkrijgbaar in verschillende hardheden, van super zacht tot lekker stevig.


De speciale latex neksteun verdeelt de druk en ondersteunt de schouders en nek, waardoor een ontspannen slaaphouding ontstaat. Ieder mens is uniek en daar is de Orthoflex collectie op afgestemd. Dit kussen is het 4e kussen op rij van licht naar stevig. Uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen.


Het merk heeft de volledige productie in eigen huis en heeft een zeer uitgebreid assortiment dekbedovertrekken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kleur Blauw maat 60xcm. Het uitgebreide assortiment hoofdkussens en dekbedden vindt u op Dekbedwinkel.


Schrijf de eerste review over dit product. Hoofdkussen Orthoflex Medium. Het Orthoflex hoofdkussen heeft bovenvlakken met een verschillend vulgewicht en zorgt hiermee voor de optimale ondersteuning en drukverdeling. Erg lekker hoofdkussen lekker soepel met toch goede ondersteuning. Orthopedisch neksteun hoofdkussen.


Ieder Orthoflex kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Ieder orthoflex kussen is hierdoor net even anders qua materialen en wasvoorschriften. Ontspannen kun je het beste als al jouw spieren dat ook doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts