zondag 5 januari 2020

Voorbeelden bestrating kleine tuin

Graag kleurechte, onderhoudsvriendelijke sierbestrating in je tuin? Lees meer over de voordelen van gebakken bestrating op onze website. Ideeën voor een toekomstig project?


Maak uw eigen moodbord uit cases! Dé grote steen voor mooie ambities. Voor de laagste prijzen: Beslist.

Vergelijk alle soorten bestrating! Ervaar het verschil met NuBuiten! In bovenstaand voorbeeld is ervoor gekozen om de bestrating in de breedte te leggen. Een goed idee, aangezien de tuin nu veel breder lijkt dan hij echt is.


Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. Voorbeeldtuinen: inspiratie voor uw tuin. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt. Niet doen in een kleine tuin !

Als u een kleine tuin gaat inrichten of ontwerpen wilt u waarschijnlijk dat deze ook bij uw huis past, en als u bijvoorbeeld een jarendertighuis heeft dan weet u dat klinkers hier heel mooi bijpassen. Maar helaas past een klinker niet zo goed in een kleine tuin. Hoe kleiner de bestrating , hoe meer naden u zult zien. Een kleine tuin groter laten lijken kan lastig zijn.


In dit artikel komen zes trucs aan bod met daarbij voorbeelden van bestrating voor een kleine tuin. Tuin Bestrating Tuinpaden Tuin Inspiratie Kleine Tuinen Buitentuinen Huis En Tuin Moderne Tuinen Bakstenen Vloer Vloeren Iets soortgelijks doen we ook, alleen met hergebruik van de trommelstenen die we al hebben liggen. Het liefst met mooi uitzicht of mooie doorkijkjes naar een fraai landschap. Helaas is dat niet voor iedereen haalbaar.


Ook een kleine tuin zonder mooie uitzichten kan een landelijke sfeer hebben. Het bepalen van de bestrating in uw tuinontwerp kan lastig zijn. Om u te helpen bij het opdoen van inspiratie, heeft Excluton een groot archief aangelegd met voorbeelden van toepassingen. Wij tonen u een diversiteit aan tuinen en de materialen die hierin zijn gebruikt.


Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Let op de beplanting, bestrating en decoraties.


Zo ontwikkel je in een handomdraai je droomtuin. Foto’s en voorbeelden sierbestrating. Op deze pagina vindt u enkele tuinen , opritten en terrassen ter inspiratie voor uw eigen tuin , terras of oprit.

De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Twee voorbeelden ter tuininspiratie. Wil je een kleine tuin optimaal benutten, dan is het handig om de tuin in gedachte helemaal te betegelen en te bedenken welke plekken je niet gebruikt. Op basis van het ontwerp gingen we aan de slag.


Er liggen een aantal verschillende soorten bestrating in deze tuin , zoals een gecoate tegel met mozaïek en gebakken klinkers. Rust en eenvoud werken meestal goed in een kleine tuin. Beperk het aantal planten dat je plaats en de functies en materialen in je tuin.


Een bonte eclectische sfeer komt in een kleine tuin snel rommelig over. Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Zie je deze tuin , dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee.


Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken? Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin , zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien. Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Neem een kijkje en laat u inspireren voor uw tuin.


Een lijstje met hoe je je tuin denkt te gaan gebruiken en hoeveel tijd je hebt voor onderhoud. Een tweede lijstje met daarop wat voorbeelden van wat je wel en niet mooi vind aan andere tuinen. Inspiratie doe je op bij tuinen die je vaak genoeg ziet op televisie bij Eigen Huis en Tuin of bij vrienden en familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts