woensdag 11 januari 2017

Amazonas hangmat

Bestel nu, morgen in huis. Combineer met standaarden met korting op de prijs. Kies uit producten vanaf € 290. Dé kampeerwinkel van Nederland.


Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor.

Wij hebben alles zelf op voorraad en bieden extra service aan onze klanten. Amazonas hangmat op Vergelijk. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Kindje ligt heel knus in het hangmat en door de veer maakt deze hele fijne.


Ook stijlvolle standaards waar jij je hangmat of hangstoel in op kunt hangen produceert dit merk. Het draaggewicht van maximaal 2kilogram wordt verdeeld over koorden (per zijde). Gegeven als Moederdagcadeau waar blijkbaar iedereen in de familie enorm veel plezier van heeft.

Hebben de witte touwen van Bo-Garden erbij gekocht en het houdt volwassen makkelijk. De hangmat Tobago is ecru van kleur en is geschikt voor binnen en buiten. Mijn grote tweepersoons hangmat wordt eindelijk gebruikt.


Door de verstelbaarheid is hij voor meerdere formaten hangmat te gebruiken. De buizen hebben een poedercoating waardoor het frame ook buiten kan. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! De Apollo hangmat standaard is gemaakt van duurzaam, geïmpregneerd FSC Europees sparrenhout en is voorzien van gegalvaniseerde fittingen. De speciaal ontwikkelde kettingophanging kan worden aangepast aan diverse AMAZONAS hangmatten.


Dit is een Braziliaanse hangmat die is gemaakt van honderd procent katoen. De hangmatten zijn er in verschillende afmetingen, er zijn persoon, persoons en familie hangmatten. Het sumo grande hangmat frame van amazonas is ontwikkeld voor de extra grote braziliaanse hangmatten van amazonas. Wil je een hangmat met een natuurlijke uitstraling?


Mooi stevig frame voor grote hangmat.

Lekker een boek lezen, muziek luisteren of gewoon genieten van de zon doe je deze zomer in je eigen tuin met deze schitterende grote hangmat. De degelijke hangmat is gemaakt van gerecycled katoen en polyester en is heerlijk ruim in je eentje, maar ook groot genoeg voor 2! Deze hangmat Brasilia Mocca met spreidstok is een Braziliaanse persoons hangmat. Heerlijk een boekje lezen, genieten van het zonnetje of simpelweg een dutje doen in de tuin. Je kunt het natuurlijk doen vanuit een gewone stoel, maar vanuit een hangmat is het natuurlijk veel chiller!


De extra dikke koorden zijn nog eens extra met de hand met een webband verbonden, zodat ook hoge puntbelastingen worden genivelleerd. AMAZONAS staat graag aan je zijde om met haar assortiment hangmatten , hangstoelen en hangwiegen je verblijf, waar dan ook, zo comfortabel mogelijk te maken. Lichtgewicht ripstop nylon hangmat met ingebouwd muskietennet. Uitgerust met treehugger ophangsysteem en dubbele laag voor gebruik met slaapmatje.


Geimpregneerd tegen insecten op zowel hangmat als muskietennet, insecten willen niet eens op de stof zitten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts