woensdag 11 januari 2017

Slanghaspel

Stevige Persluchtslang met Haspel. Vraag onze Specialisten om Advies! Heeft u vragen of wilt u meer info? Neem dan direct contact met ons op. Pneumatische Gereedschappen.

Laco Verhuurt en Verkoopt. Groot aanbod (automatische) luchthaspels. Direct uit voorraad leverbaar! De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.


Altijd uit eigen voorraad leverbaar. Eigen werkplaats en showroom! Vandaag bestel morgen in huis!

Frank heeft het grootste aanbod muurhaspels voor jou! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Heb je geen flexibele tuinslang maar een traditionele tuinslang, gebruik dan een slanghaspel om hem na gebruik netjes op te ruimen. Deze compacte slanghaspel van Hozelock, inclusief een tuinspuit en alle nodige connectoren, is ideaal voor de voortuin en achtertuin. Deze compacte tuinslanghaspel is uitgerust met een slang van meter lang en met een diameter van mm.


Hij is voorzien van een draaghendel en kan zowel vrij staan als aan de muur gehangen worden. Bent u op zoek naar een slanghaspel of slanghouder voor een lucht- of waterslang? Wildkamp heeft een ruim assortiment, waarbij u kunt kiezen uit draagbare slanghaspels, wandslanghouders of een slanghaspelzuil. Met een slanghaspel voorkomt u dat de slang in de knoop raakt of gaat knikken.


GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Professionele slanghaspel of slangenwagen kopen. Of je een slangenwagen of beter een slanghaspel bestelt, hangt af van meerdere zaken. De afmeting van je tuin speelt daarbij een belangrijke rol.


In een grote tuin is een slangenwagen aan te raden.

Dat betekent echter niet dat een tuinslanghaspel voor aan de muur niet toereikend kan zijn. Veel planten verliezen snel hun vocht waardoor ze slap gaan hangen of uitdrogen. Ook je gazon vertoont gele, dorre of kale plekken. Met een tuinslanghaspel ben je snel klaar met het onderhou omdat de aansluiting makkelijk gaat. Een slanghaspel als slangenwagen neem je mee de tuin in en sluit je aan op de kraan binnen of een buitenkraan.


Tuinslanghaspels zijn er zodat je tuinslang gemakkelijk op-en afgerold kan worden. Er zijn haspels met en zonder tuinslang, van verschillende materialen en capaciteiten qua hoeveel meter tuinslang ze kunnen opslaan. Het grootste voordeel wat een slanghaspel brengt is het gemak waarmee je het kan opbergen. De webshop voor uw Tuinieren.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ruime keuze haspels op Beslist. Vergelijk alle modellen v. De meest gangbare tuinslanghouders zijn de slangwagen, haspel en wandbox. Voor grote tuinen is de slangwagen een goede keuze. Hiermee kun je makkelijk je tuinslang verplaatsen.


Heb je niet zoveel meters slang nodig, dan kun je voor een slanghaspel gaan. Deze kun je makkelijk oprollen en meenemen. De wandbox is een handige ruimtebesparende optie.


Gardena slanghaspel set incl. De gardena slanghouder zorgt ervoor dat de tuinslang keurig en goed wordt opgeborgen zonder dat de slang knikt of. Het Aqua Bag mini slanghaspel is ideaal voor het bewateren van planten en bloemen op balkon, terras of kleine tuinen. Het slanghaspel heeft een spuitkop met maar liefst spuit standen. Het tuinhaspel is opwindbaar, zo kunt u deze netjes en makkelijk opruimen.


Automatische haspels voor diesel, benzine, water en adblue. Brandstof haspels, Zelfoprollende slanghaspel met en zonder slang, haspeltechniek, haspelautomaten, diesel. Bovendien heeft u door de aankoop van een slanghaspel veel meer inzicht hoelang een tuinslang is. Wilt u deze haspel voor uw bedrijfstuin aanschaffen?


Dit kan gemakkelijk online in de webshop van Manutan. Slanghaspel met 20m tuinslang, met Safe Return functie. Eurom slcube slanghaspel deze eurom slcube slanghaspel is een slanghaspel voor aan de muur met zijn.


Haxo heeft tuinslanghaspels in alle soorten en maten, draagbaar of voor bevestiging aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts