donderdag 26 januari 2017

Veranda hout glas

Gratis levering bij u aan huis! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Een compleet bouwpakket voor het maken van een veranda , terrasoverkapping of carport. Houten veranda compleet voorbereid op glas.


Een houten veranda vraagt om iets meer onderhoud dan een aluminium of glazen veranda , maar met de juiste maatregelen kunt u jarenlang genieten van uw overkapping.

Deze kunt u jaarlijks opnieuw behandelen met beits voor extra bescherming en een mooie uitstraling van het hout. U hoeft geen architect te zijn om deze houten overkapping met glas op waarde te kunnen schatten. Wat een spannend contrast tussen zware houten balken en de transparantie van glas.


Een uitgebalanceerde combinatie van stoer en minimalistisch design. Lariks veranda met glas systeem. De lariks veranda bestaan uit gelamineerde balken en palen.


Hierdoor trekt het hout niet krom en is het extra sterk. De balken zijn voorzien van alle inkepingen.

Onze veranda ’s zijn geproduceerd van de beste materialen zodat u blijvend kunt genieten van uw eigen, knusse terrasoverkapping. Wij hebben bij Fonteyn de grote houten veranda merken, zoals Karibu, Lugarde, Hillhout en Outdoor Life Poducts. De topkwaliteit van deze houten overkappingen zorgt ervoor dat ze langdurig meegaan. Een veranda kan gebouwd worden van hout , kunststof of metaal. Type: GGlas Muuraanbouw.


Bij Kroezon kunt u een veranda laten bouwen die geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kunt u zelf kiezen voor de materialen en de grootte van de veranda , de mogelijkheden zijn eindeloos! Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Verandaverlichting op beslist. Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda ’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. Pakket wordt geleverd met een profielsysteem voor glas ( glas niet inbegrepen) bevestigingsmateriaal en een handleiding.


Vele standaardmaten vanaf mtr breed x 2. Een houten terrasoverkapping vergroot uw woonruimte waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Van hoog naar laag sorteren. Wilt u tijdens de zomeravonden gezellig buiten kunnen zitten, ongeacht het weer? Vanaf-prijs veranda douglas hout , incl.


De kosten van een douglas houten veranda kunnen flink variëren, afhankelijk van de maten, afwerking en montage. In bovenstaande prijslijst vind je een indicatie van de douglas veranda prijzen, die nog kan oplopen naarmate je meer opties toevoegt. Maar voordat je kunt relaxen, moet je eerst aan de slag. Voordat je écht gaat bouwen, maak je een bouwplan. Koop en verkoop houten veranda glas eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts