donderdag 19 januari 2017

Betonvloer impregneren

Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.


We spreken ook wel van ‘sealen’.

Het verschil met impregneren is dat de coating niet in het beton trekt maar dat het een vaste ondoordringbare filmlaag vormt op het beton. Het impregneren van een betonvloer kunt u zowel bij een bestaande als een nieuwe betonvloer doen. Een betonvloer impregneren is in feite niets anders dan het aanbrengen van een beschermende, nagenoeg onzichtbare laag, op de betonvloer. Henri Kramer: uw betonvloer impregneren ! Gebruik geen “gewoon” beton impregneermiddel, om een betonvloer te impregneren waar je op leeft. Betonvloer impregneren en waterdicht maken.


Een standaard beton impregneermiddel maakt beton wel waterdicht, maar vaak niet (of slechts een klein beetje) waterafstoten dus laat staan oliewerend. Die curing compound laag is vlak na het storten van het beton aangebracht.

De voordelen van het impregneren van betonvloeren. Er zijn een aantal voordelen van het impregneren van. Door onderstaand formulier in te vullen helpen wij u graag met uw betonvloer impregneer project.


Aanvragen van offertes is voor u helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij betonvloer impregneer specialisten terecht komen. Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw. Waarom een betonvloer impregneren ? Dan is deze beter bestand tegen mechanische belasting, wordt hij vloeistofdicht en krijgt een betere weerstand tegen chemicaliën. Het oppervlak wordt dus volledig afgesloten.


U kunt het helemaal zelf doen. Maar wellicht overweegt u de vloer te verven met betonverf, kortocoaten. Je betonvloer impregneren of je betonvloer.


Om je betonvloer binnen of buiten zo lang mogelijk te laten meegaan, moet je hem goed beschermen. Door je betonvloer te impregneren is hij beschermd tegen vuil- en vetvlekken. Beton impregneren DURO-NOX van Nox Crete. The Concrete Factory is officieel en exclusief dealer van Nox Crete in de Benelux.


Het vertrouwen dat wij hierin krijgen van een merk als Nox Crete laat zien dat wij kwalitatief goed werk leveren.

Met DURO-NOX impregneren wij uw beton met een prijs-kwaliteit verhouding die niemand anders u biedt. Deze laag zal vervolgens in de beton trekken en zo het beton beschermen. Een beton coaten is iets heel anders, dan brengt u namelijk een laag aan op het beton.


Naast het aanbrengen van een coating of het vlinderen van een betonvloer kunt u ook kiezen voor impregneren. Dit kan zowel bij bestaande als nieuwe betonvloeren worden toegepast en is vaak vele malen goedkoper dan een beton coating. Het is de enige impregneer op bases van sodiumsilicaat.


Ashford Formula wordt geïmpregneerd in de bovenste 6mm tot 8mm van de monolith afgewerkte betonvloer. De vloeistof gaat een chemische reactie aan met de vrije klak (calcium hydroxide) en andere bestanddelen in het beton, waardoor een kristallisatieproces ontstaat. Elke betonvloer is gebaat bij een impregneer.


Tevens zorgt de impregneer ervoor dat mossen en algen veel minder vat krijgen om over uw buitenbeton heen te groeien en zo dus vele malen langer mee gaat. Wilt u uw betonvloer volledig egaal van kleur hebben, dan kunnen wij dat realiseren door meerdere behandelingen toe te passen. We kunnen uw beton vloer impregneren in elke gewenste kleur van de RAL kleurenwaaier!


Uiteraard is het ook mogelijk om de vloer met blanco impregneer te behandelen. Nadat de vloer weer volledig droog is kunt u gaan impregneren. Doe de impregneer voor betonvloeren in een emmer en dweil de vloer goed nat. Impregneer voor betonvloeren opdweilen.


Als de impregneer ergens heel snel intrekt maakt u deze plek nogmaals nat. Werk altijd nat in nat en in banen. Kwalitatieve verbetering door een hardere, slijtvastere en stootvastere toplaag versus éénmalige relatief lage kosten. Hier naast heeft u natuurlijk een permanent stofvrij oppervlak.


Specifiek voor betonvloeren is het zo dat de impregneer goed in de vloer moet kunnen indringen om zijn werk te doen. Om diep in een betonvloer te kunnen indringen mag de moleculaire samenstelling van het impregneer product niet te grof zijn want anders blijft de impregneer bovenop de vloer liggen en kan deze zijn werk niet doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts