maandag 23 januari 2017

Epdm doorvoer

Geschikt voor blokhutten, platte daken, dakkapels en meer. Alle breedtes beschikbaar. Vanaf €gratis thuislevering! Vragen over een product of oplage? Wij beantwoorden al uw vragen!

Breedste assortiment EPDM dakbedekking producten en benodigdheden voor een scherpe prijs. Maak uw dak helemaal af met de ruime collectie dakbedekkingsproducten van Dakenshop. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Het geheim van een duurzaam EPDM dak ligt in de kwaliteit van de lijm. De PD- EPDM is gemaakt van soepel EPDM rubber wat goed uitgerekt en op maat gesneden kan worden naar grootte van uw vaste (spiro)buis.


Bij deze keuze is de afmeting van de doorvoer maatgevend. Diamater doorvoer cm.

Voor een EPDM dak is er speciaal de Profilab dakdoorvoer ontwikkeld. Dat is een stuk EPDM met een tube kit, gebruiksaanwijzing en roller. Deze Profilab dakdoorvoer werkt zonder stormkraag aangezien deze goed strak aansluit om de buis.


Bij epdm hoort natuurlijk een hemelwaterafvoer of een lucht doorvoer. Of dat een hemelwaterafvoer of een platdakontluchting is, Vos Epdm heeft het allemaal en wij kunnen uit voorraad leveren. Zo hebben wij diverse soorten doorvoeren en afvoeren in het assortiment.


Al deze doorvoeren zijn per direct te leveren. Ook alle bijbehorende producten zoals lijm en dakdoorvoeren. Een goede EPDM hemelwaterafvoer ( EPDM HWA) kan enorm helpen wanneer het weer in Nederland weer eens tegenzit.


Deze EPDM hemelwaterafvoer kan u namelijk behoeden voor een potentiële lekkage, of zelfs een overstroming. Hemelwater is al het water dat uit de hemel komt gevallen, bijvoorbeeld: regen, sneeuw of hagel. Vervolgens vouwt of rolt u de EPDM dakbedekking uit en laat u deze circa uur rusten.


Hierdoor wordt de spanning uit het doek gehaal zal het eindresultaat ten goede zal komen. Vervolgens legt u de EPDM dakbedekking op het dak en vouwt u de EPDM dakbedekking bij alle randen 20cm terug. Als je door een dak of vloer heen gaat dan moet dat altijd met een dubbelwandige buis.


Dit omdat een enkelwandige buis veel te heet wordt en daarom brandgevaarlijk is.

In andere ruimtes mag ook absoluut geen enkelwandige buis gebruikt worden. Dit mag alleen in het zicht bovenop de kachel tot de eerste doorvoer. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Deze dakdoorvoer kan overal op het dak worden geplaatst en zorgt voor een goede hemelwaterafvoer. De slabbe is rond 3mm, de buisdiameter is rond 6 of mm naar keuze.


De doorvoer loopt recht naar beneden. Zorg ervoor dat er geen kartels in de rand van het gat zitten, hierdoor kan de. Complete set om als doorvoer te gebruiken door een epdm dak van veranda, tuinhuis, blokhut of chalet. Universele flexibele slabbe voor het afdichten van de doorvoer van het dubbelwandige rookkanaal door de dakconstructie. De slabbe wordt geleverd inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal (lijmkit).


Dakdoorvoer plat dak EPDM. Dan biedt een EPDM dakdoorvoer uitkomst. Heeft u een plat EPDM dak waar u een rookkanaal door wilt aanleggen? Onze dakdoorvoer dient ervoor om een dubbelwandige rookkanaal waterdicht door het dak te laten lopen.


Deze doorvoer kan zowel op het dak van een woning als op een veranda, blokhut of tuinhuis gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts