dinsdag 31 januari 2017

Oma weet raad zilvervisjes

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Zilvervisjes blijven plakken op een lijntje honing.


Een plastic zakje of bakpapier nemen. Lijntje honing er op smeren en neerleggen op een plek waar ze rondlopen. Ik weet niet of ze door de honing aangetrokken worden. Misschien volstaat een plakstrip zoals voor vliegen ook.


Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen zilvervisjes. Als jij deze huismiddeltjes toepast, heb je snel geen zilvervisjes meer. Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement.


De zilvervisjes eten zich dood aan de peper en ze kunnen niet meer uit het taps toelopende kopje. Op de plaatsen waar ik een paar keer zilvervisjes heb zien lopen. Daar heb ik ze neer gezet.


En er lagen meerdere lijken van zilvervisjes onder in het kopje. Wat je het beste kunt doen om de zilvervisjes te vangen, is het maken van een val. Hiervoor heb je een lege jampot, ducktape en een klein stukje brood nodig. Omwikkel de jampot geheel met ducktape en leg hier een stukje brood in. Zet de pot neer op plekken waar veel zilvervisjes komen.


Je tuin inrichten met een klein budget. Toelichting - tips om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. Verlaag de luchtvochtigheid en bestrijd de insecten met droogte. De kans op overleven is erg klein wanneer zilvervisjes in een ruimte blijven waar de luchtvochtigheid onder de is. Natuurlijke middelen tegen zilvervisjes.


Hier vindt u alle natuurlijke en milieuvriendelijke middelen om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. Wat kost alcohol in noorwegen oma weet raad zilvervisjes brooklyn tabernacle prayer request grootste vulkanen van de wereld wat betekent ezm Raad rechtsbijstand peiljaarverlegging. Hoe bestrijdt u zilvervisjes ? De bestrijding van zilvervisjes (en papiervisjes) is geen eenvoudige opgave. Er zijn diverse middelen verkrijgbaar in de handel en er zijn genoeg ‘ oma - weet - raad ’ remedies te vinden op het internet. Deze zijn net als uw kat op zijn hoogst geschikt om de plaag te beperken.


Maar zilvervisjes hebben een sterkere voorkeur voor vochtige ruimtes dan papiervisjes. Je vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers. Ook onder de vloerbedekking of in een boekenkast kun je zilvervisjes aantreffen. Wil je toch chemisch bestrijden, koop dan een ongediertespray met de werkzame stof chloorpyrifos. Dit bestrijdingsmiddel wordt opgenomen via de huid van de zilvervisjes en hiervan gaan ze zeker dood.


Het uitroeien van de zilvervisjes zal niet vanzelf gaan. Bekijk meer ideeën over Huismiddeltjes, Nuttige tips en Huishoudtips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts