vrijdag 13 januari 2017

Houten schuur met carport

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Vergelijk de Best Beoordeelde Carport Specialisten. Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie!


It Paradyske bouwt Prachtige Houten schuren van hoge kwaliteit voor u - Bel ons!

In de tinten van de herfst. Landelijke schuur met carport. Bent u op zoek naar een houten carport met schuur ? Een prachtige plek om je auto droog en beschermd te houden.


Bespreek uw wensen met een van onze adviseurs, en wie weet staat er binnenkort ook bij u zon prachtig houten bijgebouw op uw erf! Uw auto met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan? Houten schuur met carport Hapert is een luxe zadeldak schuur met mooie robuuste elementen.


Nooit meer krabben in de winter en geen zorgen over verbleekte lak in de zomer? Verder zijn deze houten schuren goed te combineren met een carport , veranda, overkapping of luifel.

De landelijke uitstraling zorgt dat deze houten schuur met carport opgaat in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Wij realiseren deze houten schuur met carport ,luifel, veranda of overkapping geheel op maat. De houten schuur Epe is opgeleverd met standaard onbehandelde Douglas raam- en deurkozijnen. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van onbehandeld Douglas Zweeds Rabat (duurzaamheidsklasse 3). Het is voorzien van raam die te.


Deze houten schuur is voorzien van een meter brede luifel waardoor de dubbele carport altijd van binnen droog blijft. De zeer solide schuur is heel ruim opgezet, zodat er meer dan genoeg ruimte is om naast auto’s nog van alles kwijt te kunnen. Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout.


Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Een mooi bijgebouw voor mensen die van het buitenleven willen genieten. Deze schuur bestaat uit een schuur met overkapping, carport , werkplaats en zolder. Fundering: Betonnen balk fundering met daarop.


Een houten carport met schuur is een populaire, praktische combinatie. Bescherm uw geliefde voertuig tegen verschillende weersinvloeden en gebruik de schuur voor het opbergen van gereedschap of gebruik de schuur als hobbyruimte. Bij het maken van een keuze is het goed om te kijken naar uw persoonlijke wensen.


Waar wilt u de schuur en overkapping voor gebruiken?

Daarnaast is het belangrijk goed in kaart te brengen hoe groot uw tuin is en hoeveel ruimte u heeft voor een schuur met veranda. Bovendien creëert u met een houten garage heel wat extra bergruimte voor tuinmeubilair en machines. In ons ruime assortiment vindt u authentieke garages met dubbele deuren, maar ook luxueuzere constructies met ramen of met een afdak. Klassiek houten schuren zijn voorzien van onderhoudsarme en duurzame materialen als eersteklas eiken- en larikshout. Met de klassiek houten schuur met carport van Vechtdal bouwsystemen heeft u een schuur met een landelijke exclusieve uitstraling met een lange tot zeer lange levensduur.


Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Houtbouw op maat met Schipper Groep. NOESK bouwt houten schuren met veel passie en vakmanschap. Dat zorgt ervoor dat uw houten schuur niet zomaar een schuur wordt.


Door jarenlange ervaring met houtbouw weten wij als geen ander voor iedere wens en elk probleem een praktische oplossing te bedenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts