maandag 30 januari 2017

Afdak maken aan schuur

Houten Afdak Compleet voor een Scherpe Prijs: Bestel nu! Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vind afdak maken het nu op Kensaq. Boek uw Hotel in Marken online.


Ik wil aan mijn fietsenschuur een dakje maken met een overhang van circa 1. Om fietsen en andere rommel onder te plaatsen.

Onderstaande stappenplan gaat in op het zelf maken van een haardhout berging of houten afdakje naast een muur of wand. Het maken van een afdak aan je huis of voordeur hoeft niet veel te kosten. Leest u hier alle mogelijkheden van een overkapping, de materialen en prijzen. Hoe maak je een afdak aan een schuur ? Bouwen en maken van een overkapping Veel mensen hebben een overkapping achter het huis. Het hoeft niet heel duur te zijn om een overkapping te bouwen.


Deze wordt meestal bevestigd aan de schuur of aan de achterkant van het huis. De constructie overdekt het terras of de tuin.

De overkapping kan zijn gemaakt van hout, glas, doek of kunststof. Wil je de overkapping maken vanaf de (stenen) muur van je huis of wellicht van een (houten) muur van de schuur ? Dit heeft vooral te maken met de manier van bevestigen. U wilt zelf een overkapping maken in de tuin? In ons voorbeeld gaan we uit van de volgende afmeting: 90m breed en x 75m. Uiteraard kan u zelf kiezen voor een afwijkende maat.


Per meter breedte raden wij aan een paal te plaatsen. Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!


Veel klussers zijn jou al voorgegaan bij het bouwen van een schuur met een eigen afdak. Wilt u zelf een houten terrasoverkapping bouwen? Lees dan onze bouw-tips voor het bouwen van overkappingen aan uw woning of vrijstaand achter in de tuin. De trend vandaag de dag is om van lariks douglas hout zelf een overkapping of kapschuur te maken. HardhoutDiscount verkoopt gemakkelijk te monteren overkappingen.


U kunt zelf de details aangeven in onze calculator, waardoor een grote maar ook kleine overkapping maken eenvoudig gedaan kan worden. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u een afdak maken wilt! Een simpele overkapping maken is bij ons erg gemakkelijk zelf te doen.

Zelf een afdak bouwen oogt erg makkelijk. Een paar planken in elkaar timmeren en klaar is Kees: dat is de gedachte die je snel krijgt bij dit proces. Zo’n afdak ziet er vaak niet zo ingewikkeld uit. Het is een bouwwerk van een paar op maat gezaagde balken, die vervolgens aan elkaar getimmerd zijn. Wil je deze vastmaken aan het huis?


Tip 5: Afdak combineren met een houthok of schuur. Dit is de optie die het meest wordt gebruikt, maar je kunt de overkapping ook vrijstaand maken in de tuin. Weet je waar je de overkapping wilt hebben, dan begin met het maken van tekeningen en het berekenen hoeveel materialen je nodig hebt. Denk van tevoren na over de waterafvoer.


Aan de voorzijde op de staanders komt een balk die even zwaar is als de gevelbalk. Bevestig deze met schroeven van de juiste lengte. Voorboren is ook hier een must.


Ik wil een plat afdak maken aan een bestaande schuur , zie tekeningen. Wil je een afdak maken voor je garage of carport? In dit GAMMA stappenplan lees je hoe je zelf een overkapping van hout en polycarbonaat platen bouwt. Heeft u een vergunning nodig voor een overkapping, veranda, terrasoverkapping?


Voor een terras overkapping gelden dezelfde richtlijnen en regels als voor een aanbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts