maandag 30 januari 2017

Houten schuur bouwpakket

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel.


Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Ruim assortiment goedkope schuurtjes. Voor een betaalbaar en op maat gemaakte bouwpakket voor uw houten schuur moet u bij Goedkopeschuur.

Wij hebben een ruim aanbod aan gemakkelijk te monteren schuren , tuinhuisjes en garages in blank vurenhout of geïmpregneerd hout. In onze webshop kunt u de maten van het door u gekozen model aanpassen. Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping, maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt!


Een kapschuur overkapping geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een plat dak). Bekijk ons zeer ruime aanbod van gemakkelijk te monteren schuren in blank vurenhout, geïmpregneerd hout, douglas en lariks. Onder een houten schuur verstaan wij een gesloten tuinschuur van enig omvang.

Onderstaand vindt u een uiteenlopend assortiment prefab houten schuren van Scandinavisch vuren, geïmpregneerd hout en Lariks Douglas houtbouw. Naast een bouwpakket kunt u bij houthandel Gadero ook zelf een houten schuur op maat bouwen. Wij kunnen de houten garage voor u bouwen of u kunt kiezen voor een compleet bouwpakket. Wie graag de handen uit de mouwen steekt doet voordeel door een bouwpakket te bestellen.


Dit complete pakket omvat het hout, de schroeven en de afwerkingsmaterialen die nodig zijn om de houten garage zelf te monteren. Bij Houtbouw Holland heeft u keuze uit een groot aantal modellen kapschuren, die wij kunnen aanpassen aan uw wensen en ideeën. Een houten garage van de blokhut. Meestal krijgt u eerdere een vergunning voor een houten garage. De beste prijzen goedkope schuurtjes.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Je hebt op deze pagina kunnen lezen hoe je zelf een houten schuur kunt bouwen met een professionele bouwtekening. Met de bouwtekeningen en een gezond portie motivatie gaat het je zeker lukken. Houten schuur bouwpakket kopen: is het wat?


Een andere opties is een houten schuur bouwpakket kopen. Alle houten schuren kunnen prefab geleverd worden. Op die manier is het gemakkelijk om binnen korte tijd je eigen houten schuur op te bouwen.

Heb je hulp nodig bij de montage, heb je vragen over de mogelijkheden of wil je jouw eigen ideeën laten verwezenlijken met de hulp van de experts op het gebied van houten schuren ? Geldersche Houtbouw is de bouwspecialist in houten bijgebouwen. Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren , houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Klassieke houten schuur 15.


De houten garage op maat bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts