woensdag 25 januari 2017

Theunissen tuinhuis

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!

Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe offerte toe voor uw tuinhuis op maat. Deze twee bedrijven zijn al meer dan jaar toonaangevend in de houtbouw branche en hebben nu de krachten gebundeld. Schaffer- Theunissen tuinhuizen is een bedrijf dat is voortgevloeid uit de bedrijven Schaffer tuinhuizen en Theunissen tuinhuisjes.


Zoekt u een tuinhuis , veranda, blokhut of houten overkapping? Kom vandaag nog kijken in onze showrooms in Wijchen en Waalwijk! Dit vinden wij totaal geen oplossing!


Als je iets koopt, mag je verwachten dat je een deugdelijk iets krijgt zeker in de prijscategorie waarin ons tuinhuis zit.

Toch is Theunissen tuinhuisjes totaal niet bereid om ervoor te zorgen dat wij een deugdelijke schuur hebben zonder schimmelvorming. Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen , welke dan ook in alle denkbare maten leverbaar zijn. Ook voor houten veranda’s, een carport op maat, een schuur op maat of een terrasoverkapping bent U bij Schaffer tuinhuizen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op. U krijgt direct een bevestiging.


Bij elke woning past een andere inrichting, zo geldt dit ook voor uw tuin. In het formulier “eigen ontwerp” kunt u gemakkelijk aangeven wat uw wensen zijn m. Van klassieke, traditionele tuinhuizen tot strakke en moderne modellen tuinkamers of design tuinhuizen. Van een praktische berging tot een complete chalet of recreatiewoning. Bijna alles kan op maat en naar wens gemaakt worden.


In stapelbouw systeem met robuuste wandbalken of in prefab systeembouw kunnen bijna ieder gewenst model tuinhuis. Tuinhuisjes van alle merken op beslist. Theunissen houtmaterialen levert ook complete vurenhouten kozijnen, vurenhouten deuren, dakbedekkingen, OSB platen, en zelfs een ren voor uw huisdier(en). Indien gewenst leveren we uw bestelling bij u thuis af. Direct bestellen doet u hier!


Al onze modellen worden bij ons in eigen fabriek ontworpen en geproduceerd. Nou dat is nog niet zo makkelijk te regelen. En probeer maar eens in het onderwijs vrij te krijgen voor een reparatie aan je tuinhuisje.

Iedereen werkt in onze omgeving. In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes, tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts