maandag 16 januari 2017

Stroomkosten jacuzzi

Grootste showroom van Europa. De grootste collectie zwembaden! Zwembaden tegen de laagste prijzen. De stroomkosten jacuzzi worden meer naarmate er meer gebruik van wordt gemaakt.


De meeste stroomkosten komen door het verwarmen van het water in de jacuzzi. De massagejets en de airblower verbruiken nauwelijks stroom. Tip 2: zet de jacuzzi ’s nachts niet uit. De jacuzzi ’s nachts uitzetten wordt veel gedaan omdat mensen denken hiermee te besparen op stroomkosten , maar dat is niet zo. In de nacht koelt het spawater af, waardoor het overdag weer opgewarmd moet worden.


Een jacuzzi is natuurlijk een investering, maar ook per maand kost het natuurlijk wat. Hoeveel stroom een jacuzzi verbruikt, leest u hier. Laat de jacuzzi ’s nachts aanstaan.


Het lijkt misschien zuiniger om de jacuzzi ’s nachts af te zetten en dus koud te laten worden. Een jacuzzi gebruikt flink wat energie bij het op temperatuur houden van het water. Reken op €à €aan stroomkosten per dag. Prijs opblaasbaar bubbelbad.


Met deze stroomverbruik calculator kun je de energiekosten van alle elektrische apparaten en verlichting berekenen voor een week, maand of heel jaar. Wij leveren onze diensten door heel Nederland en in Belgie. Bij mijn jacuzzi zit er een timer in die je kan instellen wanneer hij aan en uit gaat. Hierbij houd de jacuzzi wel rekening om aan het aantal uren te komen om te draaien (lees filteren). Dit filteren is wel nodig om ongewenste bederf van het water tegen te gaan.


Tevens bij het circuleren van het water wordt er ook ozon aan het water toegevoegd. Wat zijn de stroomkosten van een eigen spa? Een buiten Spa kunt u het hele jaar door gebruiken, heerlijk in de zomer, maar een spa geeft ook een geweldige ervaring in de winter, juist als het sneeuwt en vriest. Als u het hele jaar uw spa gebruikt, moet het water verwarmd worden, en blijven.


Jouw favoriete Jacuzzi's kopen? Het warm maken en -houden kost nu eenmaal energie. Dit is een vraag die wij vaak horen en voorbij zien komen. Houd bij de aanschaf van je spa rekening met de hoeveel aan kW. De ene spa zal misschien goedkoper zijn, maar de duurdere varianten hebben vaak 3Kw.


Met de 3kW varianten ben je uiteindelijk minder stroomkosten kwijt vanwege de betere isolatie. Een goedkope jacuzzi doorgaans meer stroom verbruikt doordat deze minder goed geïsoleerd is? Je de stroomkosten van je bubbelbad kunt verminderen door deze dichter bij het huis of onder een overkapping te plaatsen? De circulatiepomp slechts uur per dag hoeft te draaien om je jacuzzi mooi schoon te houden?


Dat kan, maar daarbij moet u wel met een aantal punten rekening houden. De belangrijkste punten leest u op deze adviespagina, zodat u met koud weer gewoon kunt genieten in uw eigen buitenspa. Wanneer u dit goed doet, zullen de stroomkosten van uw buitenspa niet veel hoger zijn dan tijdens warmere periodes. Gemiddeld verbruikt een Intex jacuzzi bij een buitentemperatuur boven graden kwh per dag. De kosten van kWh zijn ongeveer cent.


Hierdoor zijn de stroomkosten ongeveer €- €per dag. Maar als je het water goed schoon houdt heb je ook extra luxe. Het ontbreken van deze snufjes betekent ook dat de hottub simpelweg veel goedkoper in aanschaf is dan de meeste Jacuzzi ’s. En dat is zeker niet omdat de kwaliteit van een hottub onder doet voor die van een Jacuzzi.


Bereken stroomkosten en vergelijk met stroom efficiënte apparaten. Dit wordt vooral bepaald door het aantal personen en apparaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts