maandag 30 januari 2017

Green egg meubel

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Specialistisch advies nodig?


Gunstig geprijsd en gratis geleverd!

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. U dient onder uw Bastard of green egg wel een tegel te plaatsen dit om inbranden van uw barbecue te voorkomen, deze tegel kunnen wij ook leveren.


Geeft u bij uw bestelling op voor welke diameter barbecue het meubel is. Stijlvol en goed voor het milieu! Op zoek naar een Big Green Egg meubel op maat?


Strak, robuust of een landelijke uitstraling? Houtsmederij, voor uw handgemaakt Big Green Egg meubel op maat.

Originele Big Green Egg tafel voor de Large. De tafel bestaat uit massieve planken van écht Acacia hout. Acaciahout is een bijzonder duurzame houtsoort die sinds lange tijd gebruikt wordt voor meubels. Met name de fijne nerf, tekening en de wisselende kleurschakeringen geven meubels van acacia een degelijke en warme uitstraling.


BBQ meubel Black Bastard L, Big Green Egg , etc (150x90x100) Deze buitenkeuken is geschikt voor een bastard large , green egg of een ander kamado barbecue! Zomer, winter, herfst of lente, het maakt voor de BGE niet uit. En de Steigeraar maakt het gewenste meubel erbij. Robuuste uitvoering van ruim 3cm dik steigerhout.


Op aanvraag ook van eikenhout. Regelmatig worden we bijgepraat door Big Green Egg over de laatste ontwikkelingen en delen deze kennis met jou. Een tafel kopen voor je Big Green Egg kost aardig wat, vaak nog meer dan de aanschafprijs van de Green Egg zelf. Groot assortiment Meubelen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim assortiment A-meubel. Met zeven verschillende modellen is er een Big Green Egg voor iedereen. Irene en Maarten Vlieger verwelkomen u hier graag om kennis te maken met onze prachtige gebouwen en accessoires.


Daarnaast introduceren wij ons nieuwe model Big Green Egg meubel (Medium en Large) met de unieke opengewerkte voorzijde zodat het ei mooi tot mijn recht kan komen.

Maatwerk meubels tegen een betaalbare prijs. Bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk meubels naar wens van de klant en gepersonaliseerde cadeau artikelen. Of het nu gaat om tafels of kasten, slaapkamers of complete bedrijfsinrichting? Een origineel geboorte cadeau, of het bedrukken van kleding? Verhuizing is mijn big green egg meubel (laten maken door timmerfabriek) overbodig geworden.


Dit meubel is op maat gemaakt voor de Cadac Meridian (uitverkocht) en de Napoleon LEX485. Wij verkopen ook dergelijke houten meubels voor de Big Green Egg Medium en de Big Green Egg Large. Kom een langs in onze barbecue winkel in Cuijk!


BBQ Green Egg Store is dé specialist op het gebied van Big Green Egg. Welkom bij het BBQ Genootschap. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.


De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts