vrijdag 20 januari 2017

Open haard tuin

Welkom bij de Aopen ICT winkel. Find suzuki vitara tweedehands vandaag! Kies uit producten vanaf € 195. Koop nú Haarden in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Bent u opzoek naar een buiten- of binnenhaard met daarbij alle bijbehorende accessoires, rookkanalen, aansluit materialen of bent u opzoek naar aanmaakblokjes? Tuinhaarden met rondom zicht op het vuur of zelfs geïntegreerd in een tuintafel. Allemaal eigentijdse oplossingen voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard.


Gashaarden voor de tuin zorgen voor warmte en gezelligheid. Buitenhaarden gestookt op gas. Als je dan toch een tuin open haard van steen wil, kun je hem beter laten metselen, of je koopt een kant-en-klare in de winkel.


Dat bespaart je een hoop werk en de kans dat het naar je wens is, is een stuk groter.

Daarnaast, je hoeft hem alleen maar te plaatsen en aan te steken. Oftewel, je kunt meteen van de verwarming. Bij een open haard krijg je al snel het beeld van een klassieke, ouderwetse variant met veel decoratie. Toch zijn er, vooral voor in de tuin , ook moderne open haarden verkrijgbaar. Dit past perfect in een tuin met veel tegels en strakke lijnen.


Ook de zwarte kleur kun je goed combineren met elke kleur die je mooi vindt. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en. Het robuuste open haard rek van staal is de ideale aanvulling op je haardaccessoire. Plaats de brandhouthouder als decoratief element naast de oven of open haard of plaats hem in de garage of kelder.


Stapel de blokken in het open rek van brandhout, zo heb je hem snel bij de hand om het vuur aan het loderen te houden. De as van goed verbrand en vooral schoon hout is prima te gebruiken als meststof in je (moes) tuin. Je kunt hiervoor de as uit je open haard , de kachel maar ook de barbecue gebruiken. Zo kunt u iedere avond genieten van de gezonde buitenlucht én van de gezellige sfeer. Bekijk onze scherpe aanbiedingen!


En wilt u het maximale halen uit uw tuinhaar neem dan een tuinhaard die geschikt is om mee te barbecuen. Want met een buitenhaard of terraskachel kunt u op een veilige en betrouwbare manier een vuurtje stoken in uw tuin.

Van tuinhout tot sierbestrating! Op een frisse avond in de tuin wil je er natuurlijk lekker warm bijzitten. Wat is dan fijner dan een lekkere open haard in de achtertuin? Het houdt je warm, het geeft licht en het knisperende vuur is supergezellig.


Daarom hebben wij de mooiste open haarden voor in de tuin uitgezocht. La Hacienda terrashaard Stonehurst De La Hacienda terrashaard Stonehurst is een prachtige tuinhaard waarmee u vele gezellige avonden in de tuin zult beleven. De haard is van alle kanten open zodat u een mooi zicht heeft op de bewegende vlammen en de warmte van alle kanten heerlijk op uw lijf voelt.


De terrashaard Stonehurst is gemaakt van staal. Maatwerk schutting met open haard. Een open haard is een comfortabele en luxe toevoeging aan een tuin.


Het is soms zelfs mogelijk om de open haard in de schuttingen te verwerken. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke schuttingen. Heerlijk in de tuin met een drankje erbij en urenlang barbecueën. Het wordt weer tijd om de barbecue uit de kast te halen.


Maar het zou toch veel ruimte besparen als je gewoon kon barbecueën met een buitenhaard. Steek de haard aan, geniet van de warmte en smul van het heerlijke stukje vlees. Er zijn veel specialisten die je hierbij kunnen helpen, zoals de leveranciers van open haarden en bij doe-het-zelf-zaken. Je kunt de open haard ook laten zetten door een professional.


Als je zelf de open haard wilt maken, moet je met een goed ontwerp komen en goed weten wat je precies wilt. Zorg er dus niet alleen bij het installeren voor dat de haard nagekeken wordt, maar laat de haard (én je schoorsteen) elk jaar even nakijken op veilighei verstoppingen en scheuren. Waarom een haard zo fijn is? We geven je hier drie redenen om te kiezen voor een open haard of houtkachel in je interieur.


Doordat het vuur hoog is, is deze haard geschikt in een tuin waar kleine kinderen of dieren vrij in rondlopen. Ze kunnen zo niet in de buurt van het vuur komen, waardoor dat gevaar een stuk afneemt. Bij deze hoge haard is het ook nog eens handig dat je het hout voor de haard in de opening onder haard zelf kunt bewaren. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar te weten een front model (alleen aan de voorzijde open ), een hoekmodel (voorkant en zijde open ), een panorama model (voorkant en beide zijden open ) of een in-de-hoek model.


U kunt de losse componenten natuurlijk ook gebruiken om uw eigen open haard of tuin haard mee te bouwen. Is as uit de open haard goede voedingsstof voor de tuin ? Aanmelden om dit te volgen. Hangt er natuurlijk ook van af wat je in die open haard mikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts