woensdag 11 januari 2017

Gardena koppelstuk

Gardena koppelstuk

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door klanten beoordeeld met een 1. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? GARDENA heeft het grootste assortiment slangkoppelingen. Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang.


Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit! Het original GARDENA system (OGS) bestaat al meer dan jaar en is een van de productgroepen waar GARDENA mee op de markt kwam. De koppelingen onderscheiden zich door het hoge gebruikersgemak, goede kwaliteit en duurzaamheid. Er zijn veel verschillende koppelingen. Vind het juiste slangstuk voor uw slang.


Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Bijvoorbeeld bij wasmachines. De verbinding is kindveilig en kan alleen losgemaakt worden door te draaien. Het slangstuk voor wasautomaten heeft een 26.


Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig. Ook te gebruiken om slangen met verschillende diameters te koppelen bijv. Koppelstuk : Vaak samen gekocht. Interesse gekregen in andere koppelstukken? KARWEI verzendt tuinslangen, opzetstukken, waterverdelers, pompfilters, aansluitsets en andere slangkoppelingen gratis vanaf euro.


Voor 22:besteld = morgen in huis. Bestel hier tuinslangaccessoires. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit koppelstuk is gemaakt van hoge kwaliteit rvs en is. Voor het verlengen van de slang met deze verlengkoppeling kunt u uw tuinslang eenvoudig verlengen.


Met een slangverbinder, ook wel gewoon koppelstuk genoem kunt u zelf de gewenste lengte van uw tuinslang bepalen. Ook ideaal om te gebruiken wanneer uw tuinslang is beschadigd. Gardena koppelstukken tegen lage prijzen. Wilt u niet twee, maar drie slangen met elkaar verbinden?


Hiervoor kunt u het zogenoemde driewegstuk aanschaffen. Hij is te gebruiken als koppelstuk aan het einde van de slang, maar u kunt hem ook gebruiken wanneer uw slang lek is. Op de plek van het lek kunt u dan de slang doorknippen. Hierdoor heeft twee losse uiteinden die u kan verbinden met dit koppelstuk. Uw tuinslang is dan weer waterdicht.


Slangkoppelingen en kranen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Deze set bestaat uit zes koppelstukken en twee aansluitklemmen, waarmee je de grensdraad en zoekdraad kunt aansluiten en verlengen. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De koppeling kan ook worden gebruikt als overgang tussen twee slangen met verschillende diameters, bv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts