dinsdag 31 januari 2017

Aqua mundo eemhof korting

All Types of Semi-Precious​ and Precious Gemstones, Manufacturing and Trading Gemstones. Veel Keuze Hotels in Zeewolde. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.

Hier geniet je een hele dag van heerlijk warm zwemwater, een golfslagba wildwaterba glijbanen en een heuse surfgolf. Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. Aqua Mundo de Eemhof is met de Turbo Twister een unieke attractie rijker. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog.


De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Snorkelset aanbieding aldi. Actiecode de rondevenen marathon. Limoncello di fiorito aanbieding.

Heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een dag zwemplezier in een subtropisch zwembad. Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden. Kom raften op de wildwaterbaan, zwem in het golfslagba glij van de glijbanen en voor de kleintjes is er het veilige speelbad Kinder-doe-bad.


Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur. Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties.


Center Parcs De Eemhof arrangement tot korting. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist! Gebruik Centerparcs kortingscode Gebruik de pas in de deal en ontvang - korting op je bestelling bij Centerparcs. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je korting op dagtickets voor Aqua Mundo.


Deze korting is geldig voor maximaal personen per keer. Let op: de pashouder moet met de Ouders van Nu Voordeelpas aanwezig zijn. Je kunt ook met korting gaan zwemmen en dineren met een.

Of je ontdekt het echte avontuur op de verschillende glijbanen in de Aqua Mundo. Glij van de Turbo Twister vol met scherpe bochten, achterste voren, 1meter topsnelheid in een rubberband of neem een duik in het buitenzwembad. In het zwembad vind je glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagba bubbelba wildwaterbaan, stroomversnelling, kinderbad en buitenbad.


Neem dan een introductieles van twee uur in Aqua Mundo. Onder deskundige begeleiding van de instructeurs leer je de beginselen van het duiken. Vind aqua mundo in Tickets en Kaartjes op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Ontdek Zeeland met korting tot wel Restaurant - Bar - Wellness - Spa - theater - beauty - fashion - fun - sport socialdeal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts