maandag 16 januari 2017

Tafelblad van steigerhout

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Profiteer van deze aanbieding en koop Tafelsblad met korting! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf.


Kies je gewenste afmetingen van het steigerhouten tafelblad.

Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Daarom is het nog steeds de trend van dit moment! Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, hebben wij geen voorraad en wordt alles op bestelling naar uw wens gemaakt.


Omschrijving Dit tafelblad is gemaakt van kwallitatief en 1 verantwoord verkregen hout. Tafelblad steigerhout Lucca kleur beton grijs. Hierdoor krijg je een erg robuuste en stevig tafelblad die voor vele doeleinden geschikt is.


Mix en match je eigen tafel samen, kies bij de losse tafel onderstellen jou gewenste onderstel en bij de losse tafelbladen jou gewenste tafelblad en monteer deze zelf thuis op het onderstel. Of je kiest alleen een tafelblad als je al een onderstel thuis hebt.

Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. Met een mooie, grote tuintafel van steigerhout heb je genoeg plaats voor familie en vrienden om bijvoorbeeld samen buiten te eten in de zomer. Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden? Zo kun je veel makkelijker aan de slag met het maken van je eigen tafel.


Deze tafelbladen zijn kant en klaar om te gebruiken voor uw tafel waar u al jaren over droomt! U kunt het blad nog behandelen in de kleur hoe u het wilt. Zelf een tafel van steigerhout maken?


Hierdoor is het risico dat de schroef uit het tafelblad steekt zeer klein. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie. Het is onze exclusieve nieuwe collectie kleding en accessoires.


Ontdek onze iconische schoenen, kleding en meer online. Kies jouw tafelblad van steigerhout in verschillende uitvoeringen en bijvoorbeeld met coating, white wash. Het tafelblad kan afgewerkt worden met coating, white wash etc.


Snelle levertij ook voor maatwerk. Wil je een rond steigerhouten tafelblad ?

Je kunt ook een losse ronde steigerhouten tafelblad bestellen. Heb je al een mooie tafelpoot of tafelonderstel en wil je een nieuw tafelblad van steigerhout dan maken we deze voor je op maat. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een tafelblad te maken.


Bijvoorbeeld van MDF, spaan of betonplex platen. Of creëer een tafel met een industriële robuuste look door er een van steigerhout te maken. Losse tafelbladen van steigerhout , damwandhout en douglashout. Heeft u zelf een mooi frame of losse poten waar u graag een nieuw tafelblad op wilt hebben?


Wij maken uw gewenste tafelblad geheel op maat! Bij ons kunt u terecht voor allerlei bladen om uw oude tafel weer een trendy uiterlijk te geven. Industriële tafels van steigerhout.


Wij hebben verschillende soorten industriële steigerhouten tafels in het assortiment. Voor in de woonkamer kunnen wij industriële steigerhouten salontafels en steigerhouten sidetables leveren. Een salontafel of bijzettafel van steigerhout en staal zorgt voor een industrieel gevoel in uw huiskamer.


Het is zeer verstandig om een tafelblad of ander meubelstuk van steigerhout te impregneren. Hiervoor hebben wij een perfect impregneer middel aan ons assortiment. Verschillende maten, kleuren en uitvoering leverbaar.


Ook samen te stellen in douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts