maandag 30 januari 2017

Mensen die niet alleen kunnen zijn

Bekijk ons gehele klusaccessoires assortiment online. De rust, de ruimte … letterlijk en figuurlijk … kunnen die weldaad zijn , waar je in het drukke bestaan net op zit te wachten. Op de vlucht om niet alleen te willen zijn.


Vele mensen , beseffen niet dat ‘het niet alleen zijn , willen of kunnen zijn ’ hun eigenlijke probleem is. Zij hebben dit zelf nog niet bedacht of door of willen dit niet door hebben.

Niet alleen willen of kunnen zijn komt voort uit een gevoel wat men van binnenuit ervaart. Niet omdat het slechte mensen zijn. Puur en alleen omdat zij het beste met je voor hebben. Zij denken te weten wat het beste voor je is. In dit geval is dat jij zo snel mogelijk een relatie krijgt.


En ze willen natuurlijk niet dat je eenzaam bent. De vraag waarom huilen alleen mensen is hiermee misschien wel beantwoordt. Want eenzaam is niet leuk.

Tranen vallen op, en maken het gezichtsvermogen minder scherp – hetgeen lastig is. Ze zijn dus vanuit evolutionair gezichtspunt een dure aanpassing. Omdat tranen alleen verschijnen als iemand zeer sterke emoties ervaart, zijn ze niet gemakkelijk te. Om dezelfde reden hebben ze vaak een afkeer voor dramatische en irrationele mensen en zullen ze er alles aan doen om dit soort mensen te vermijden.


Alleen omdat een eenling er de voorkeur aan geeft om de deuren gesloten te houden, betekent dat zeker niet dat hun geest ook gesloten is. Test - Kan jij goed alleen zijn ? Heb jij steeds mensen om je heen of ben je graag alleen ? Alleen zijn vindt de één heerlijk en de ander verschrikkelijk. Iedereen is hoe dan ook wel eens alleen , omdat je nu eenmaal niet altijd met anderen kunt zijn.


Anderen - ook in je thuissituatie - hebben een eigen leven. Ik ken mensen die absoluut niet alleen kunnen zijn. Mijn vriendin bijvoorbeeld.


Zij heeft het echt nodig om regelmatig mensen om zich heen te hebben. Wat je ziet is dat veel mensen niet alleen kunnen zijn. Ze raken als het ware in paniek.


Ze vinden zichzelf zonder betekenis als ze niemand om zich heen hebben. Alsof je alleen van waarde bent als iemand je ziet!

Dus doen ze er alles aan om dit te vermijden: ze zijn geen avond thuis en hebben hun hele agenda vol gepland. En dat terwijl jezelf de enige bent met wie je het de rest van je leven echt moet doen. Maar tegen het einde van de eerste week, zou je vrij ernstig ziek worden.


Ook de gedachte dat mensen voedingsstoffen uit licht kunnen halen heeft geen basis in de wetenschap. Hoe kunnen vrouwen in minder geprivilegieerde posities, die niet zoals schrijvers en actrices hun invloed kunnen inzetten, hun woede verzilveren? Bewustwording is de eerste stap.


Het heeft geen zin om een gemarginaliseerde vrouw te adviseren de politiek in te gaan en president te worden om haar situatie te veranderen. Daarmee stelt u in dat de video alleen te bekijken is door mensen met de link. Blader naar de map waar uw video staat. U gaat naar een overzichtsvenster. Al deze dingen willen mensen ook hebben vanuit egoïsme, maar vanuit het ego blokkeer je juist al deze mooie dingen al begrijpen ze dat niet.


Doordat ze het niet begrijpen, niet dat mooie hebben wat jij hebt, word de mens gemeen. Naast toestemming zijn dat gerechtvaardigd belang of het uitvoeren van een overeenkomst. Alleen vrouwen kunnen deze truc. Bedrijven moeten dan wel aan strikte voorwaarden voldoen. Premium ‘Toeslagen brengen mensen alleen maar in de problemen.


We kunnen het niet alleen Voor veel mensen wordt het er niet makkelijker op. Steeds meer raakt men verstrikt in de arrogantie, de onkunde en het onbegrip van de Overheid en van andere organisaties. De Werkgroep helpt deze mensen graag.


Dat doen we overigens al ruim jaar. Het populaire festival Milkshake, dat eind juli in Amsterdam plaatsvindt, krijgt dit jaar een een ‘nude area’ waar mensen alleen naakt naar binnen kunnen om zich ultiem vrij te voelen. Dit terrein heeft een speciale eigen ingang en men moet bij binnenkomst al zijn kleren uittrekken. Ik werk wel eens in een café, maar ook dan praat niemand met elkaar, omdat iedereen bezig is met zijn eigen werk.


Ik mis een team om me heen. Als ik kan, ga ik naar netwerkevents om mensen te ontmoeten, maar vaak moet ik dan naar Amsterdam en dat lukt niet altijd. Natuurlijk ontmoet ik daar geweldige mensen , maar thuis zit ik weer alleen. Voor mensen die introvert zijn kan socialisen best vermoeiend zijn , helemaal met grote groepen mensen of omgevingen waar er veel wordt genetwerkt. Introverte mensen kunnen zich hierdoor soms terugtrekken en alleen voelen in gezelschap van anderen.


Een pup kan geen uur alleen zijn dus ik weet niet of ze daar naar op zoek zijn ? Verder kunnen de meeste rassen wel zon tot uur alleen zijn mits aangeleerd. Het gaat er alleen om, wat kunnen deze mensen de hond meer bieden. Dus hoevaak willen ze wandelen, en hoelang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts