dinsdag 24 januari 2017

Mollenverjager op zonne energie

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Publishing highly accessed chemistry research in energy, biochemistry, catalysis and more. High-impact journal with stringent peer review and fast publication times. Bekijk ons gehele tuinaccessoires ssortiment online. De mollenverjager Solar is de manier om mollen, woelmuizen, etc.


Wij verkopen al vele jaren mollen verjagers.

Mollenverjager op Zonne-energie Goede kwaliteit mollenverjager op zonne-energie. Het zijn prima producten en wij weten hoe u er het beste uit kunt halen. Het apparaatje verdrijft ze op een dier- en milieuvriendelijke manier en werkt op zonne - energie. Mollenverdrijver op zonne - energie - Last van mollen in de tuin of het weiland?


Deze mollenverjager verdrijft ze op een dier- en milieuvriendelijke manier. Dankzij geluiden die nauwelijk hoorbaar zijn voor mensen en trillingen die via de grond worden verspreid zullen de mollen snel een nieuw territorium zoeken. Een mollenverjager op zonne-energie. De combinatie van geluid en vibraties zijn zo onprettig voor de mollen, dat zij uw tuin in de toekomst zullen.


Wilt u van uw mollenprobleem af, maar wilt u de dieren niet doden?

Of heeft u moeite met het zetten van een mollenklem? Deze verjager plaatst u eenvoudig in de gron centraal in uw tuin. De verjager kan een oppervlakte van maximaal 350mbestrijken.


Verjaag mollen effectief met deze sterke mollenverjager op zonne-energie van Victor. Dat is mens- en diervriendelijk! De ultrasound en trillingen van de mollenverjager zijn verder onschadelijk voor andere dieren in de grond. Je kunt de mollenverjager ook inzetten om te voorkomen dat mollen zich in je tuin nestelen!


Inclusief 1x oplaadbare AA batterij. De aluminium staak is duurzaam en is gemakkelijk in de grond te duwen. Beter nog, aluminium is een betere geleider voor de verdrijvende trillingen.


Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Boek het OP, Chaweng Beach. Gratis Verzending Laagste Prijs Vandaag Besteld = Morgen in Huis.


Hij werkt namelijk met ultrasound en frequentietrillingen. Mollen hebben een ontzettend scherp gehoor en zijn heel gevoelig voor trillingen in de gron reken maar dat ze zich gedeisd houden met deze mollenverdrijver in je tuin. Deze mollenverjagers worden volledig aangedreven door zonne - energie.


De zonne - energie -opslag van deze mollenverjager is dagen in het donker.

Ook bij weinig licht werkt deze ongediertebestrijder uitstekend. Er zijn verschillende soorten ultrasone apparaten verkrijgbaar. Naast de reguliere mollenverjager die werkt op batterijen (zoals de exit mollenverjager ), is er ook een mollenverjager op zonne-energie.


Voor professioneel gebruik, is er een mollenverjager met zonnepaneel verkrijgbaar. Over batterijen hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Door het plaatsen van deze verjager zullen de mollen zich niet meer op hun gemak voelen binnen hun territorium en verlaten ze hun leefgebied. Dit toestel wordt gevoed door een zonnepaneel en maakt gebruik van geluidsgolven om schadelijke dieren als mollen en woelratten te verjagen. Door het verspreiden van geluidsgolven worden ondergrondse dieren effectief verdreven.


Sequentiële tonen tot 1db. Werkt op zonne - energie (geen batterijen meer nodig). Met de mollenverjager van Outspot ben je zo verlost van die wilde gravers! De mollen, muizen en ratten zullen andere oorden opzoeken dankzij de geluidsgolven tot 4Hz die de mollenverjager uitstuurt.


De golven gaan alle kanten uit tot wel 1m² ver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts