donderdag 13 april 2017

Bolrooster rvs

Geen bladeren in de regenpijp. Bekijk al onze regenwatertips. Ontdek nu zelf het complete assortiment.


Voorzien van een buisaansluiting met stalen klemveren voor eenvoudige en snelle montage in buis. RVS bolroosters zijn voorzien van een stijlvolle bolle kap die de uitlaat beschermt tegen regeninslag.

Het grofmazige gaas zorgt voor een een zeer grote luchtdoorlaat. Bolrooster voor luchtafvoer koopt u online bij Ventilatieland. Het RVS ventilatierooster sluit perfect aan op verschillende ventilatiekanalen, ventilatiebuizen en spirobuizen die eveneens in ons ruime aanbod te vinden zijn. Mooie ronde RVS - bolroosters met een fraai design waardoor ze passen bij vele gevelontwerpen.


Uitgevoerd in geborsteld RVS en voorzien van klemveren voor een eenvoudige montage in gaten en buizen. Het is ook mogelijk de roosters te bevestigen met schroeven. Het bolrooster is voorzien van schoepen en insectengaas.

Niet afsluitbaar rond ventilatierooster, uitgevoerd in geborsteld RVS. Fraaie vormgeving passend bij vele. Stijlvol genieten van schone lucht dankzij het hoogwaardige RVS bolrooster van Ventilatieland.


De luchtdoorlaat van deze roosters met fijnmazig gaas is lager dan die van bolroosters met grofmazig gaas. Hierdoor zijn deze ventilatieroosters enkel geschikt voor natuurlijke en mechanische ventilatie, en niet voor afzuigkappen of wasdrogers. RVS bolrooster met ronde kap, vervaardigd van RVS3met een mat geborsteld oppervlak en voorzien van grofmazig gaas.


Het bolventilatierooster heeft een mooie RVS mat geborstelde bolling die de uitlaat beschermt tegen regeninslag en wordt geleverd inclusief afdruipdriehoek. Deze voorkomt waterstrepen langs de muur. De Plieger RVS design bolrooster met een doorsnede van ø1mm kan geplaatst worden op iedere positie van je woning. Design ventilatie bolrooster van RVS. Met schoepen en vliegengaas.


Voor binnen en buiten gebruik. Een bolrooster wordt geplaatst in het dak afvoer van een plat groendak. Daarbij voorkomt het ook dat er bladeren of ander vuil in de afvoer terecht komt. Gemaakt van RVS 3of duurzaam RVS 3materiaal van zware kwaliteit. Buitenlucht RVS bolrooster voorzien van vogelgaas.


Rond ventilatierooster niet afsluitbaar, uitgevoerd in geborsteld rvs. Geschikt voor het afvoeren en aanzuigen van buitenlucht.

Rond model, voorzien van een buisaansluiting met stalen klemveren voor eenvoudige en snelle montage in buis 150mm (bevestiging met schroeven is ook mogelijk). Doordat deze aan de bovenkant gesloten is heb je geen last van eventuele regeninslag. RVS geborsteld bolrooster met hoge doorlaat Ø 1mm. Het rooster dient gemonteerd te worden tegen de gevel en is daarbij geschikt voor zowel toevoer als afvoer van lucht. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Rated van de door Mattieuit Net rooster incl bevestigingsmaterialen Keurig te. De bolrooster wordt in het afvoer gat geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts