maandag 10 april 2017

Intratuin hilversum

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Intratuin Hilversum is veel meer dan een tuincentrum.


Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé.

Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Plan en bespaar met Tiendeo! Genieten van bloemen en planten, leuke ideeën opdoen voor koken en de kids leven zich uit tijdens de kinderknutselmiddag. Ontdek de eigen groene vingers bij een bloemschikcursus of relax een middagje op het terras met een hapje en een drankje. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.


Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Uw tuin, serre, overkapping of veranda wordt steeds meer een verlengstuk van uw huis en wordt steeds meer betrokken bij het woongenot.


Vul hier jouw wens in, en ontvang per mail een persoonlijke video die je kunt delen met al je vrienden en familie.

Want kerst wordt pas echt bijzonder met aandacht voor elkaar. In de aanloop naar de kerstdagen kunt u vanaf begin november. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Ik heb een maand gewerkt als assistent-Hoofd magazijn bij intratuin Hilversum.


De eigenaar: Thijs Teeuwissen, is het bedrijf dat zijn vader heedt opgebouwd aan het kapot maken. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Wat een warm onthaal en vriendelijk personeel. Een geweldige Kerstshow, en dat in de polder. Welk tuincentra zou hier jaloers op worden?


In ons tuincentrum in Hilversum vindt u alles voor huis en tuin. Zo hebben wij onder andere een ruim assortiment tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen, cadeau - en sfeerartikelen. Uiteraard vindt u bij ons ook alles wat u nodig heeft voor een mooie en groeizame tuin. Wij zijn exclusief dealer van Brynxz collections. Welkom bij Puik Tuincentrum Hilversum.


Gespecialiseerd in materialen voor de aanleg van je tuin zoals zan steen en grind. Wij hebben de nieuwste Kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet. Met ruim medewerkers geven wij hier invulling aan. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Binnen ieder seizoen vind je er alles om je huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden.

Beste werkgevers in Hilversum. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke. De functie: Als Medewerker Bloemen ben je een aanspreekpunt voor klanten en verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de bloemen en aanverwante artikelen. De afdeling Perkgoed bevat o. Hilversum staat bekend om zijn vele villa’s en de BN’ers die in deze villa’s vertoeven. Het is dan ook niet gek als u tijdens een koopzondag in Hilversum een BN’er tegen het lijf loopt.


Winkelgebieden in Hilversum zijn: Binnenstad Hilversum en de Gijsbrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts