donderdag 13 april 2017

Japanse bloesem behang

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang met Japanse bloesems in close up. Wij produceren al het behang zelf.


Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Bovendien kun je er ook voor kiezen om het naadloos fotobehang door ons te laten behangen. Kersenbloesem of bloesemtakken op fotobehang? Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van kersenbloesem, Chinese bloesem of Japanse bloesem , bedoelen ze vaak hetzelfde.


Japans Bloesem Behang Sakura Thibaut is een lust voor het oog. Dit behang is zeer elegant en maakt direct een statement in uw interieur. Het Sakura Behang van Thibaut is verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes.


Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. In het behang zitten geen zware metalen. Met dit fotobehang bewonder je de bloesem iedere dag weer en kan en haal je de lente in huis.


Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Het PVC-vrije fotobehang staat garant voor een kwaliteitsafdruk van je foto in het groot. Het is waterafstotend en zeer eenvoudig te plakken. Door de wanden in te rollen met behanglijm voor vliesbehang is het plakken vele malen eenvoudiger dan het goedkope papier behang.


Je lijmt eenvoudig de muur in en het behang kan worden geplakt. Voor het beste resultaat dienen de te beplakken oppervlakken droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Je zocht naar: japans behang ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Japanse bloesem behang

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Thuis Behang Patroon Behang Schildereffecten Witte Pioenrozen Chinoiserie Papieren Enveloppen Verf Interieurs.


Bekijk meer ideeën over Japan , Japanse. Sakura is de Japanse naam voor de kersenbomen Prunus serrulata (Prunus jamasakura), Prunus speciosa, Prunus ×yedoensis en hun bloesems. De kers (sakuranbo) komt van een andere soort Prunus. De sakura is altijd een symbool geweest van de vergankelijke schoonheid in Japan. Het stijlvolle vliesbehang Sublime Japan heeft een bloesem en zwaluw motief en geeft een luxueuze indruk aan uw kamer.


Perfect voor in de slaapkamer of een andere plek om tot rust te komen. Vliesbehang is een gemakkelijk aan te brengen behangsoort. Er is bijvoorbeeld geen plaktafel nodig. Het leven wordt beschouwd als mooi en kort, een beetje zoals de kersenbloesem.


De Japanse kersenbloesem staat symbool voor de vergankelijke schoonheid vanwege de korte bloei periode. Echter aan je muur zal hij altijd in bloei staan en kan je genieten van de rustige sfeer die hij uitstraalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts