vrijdag 21 april 2017

Speeltuin dordrecht

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Boek uw Hotel in Dordrecht online. Voor een speeltuin bij in de buurt van Dordrecht , kijk je hier.


Een indoor speeltuin of een buitenspeeltuin!

Er is voor ieder wat wils. Welkom op de website van speeltuin Zeehavenkwartier! Klimmen, Klauteren en Spelen in het grootste en leukste Kinderspeelparadijs van de Drechtsteden.


Glowgolf, Bowlen en Kinderfeestjes. Ga een dagje lekker spelen bij een speeltuin in Dordrecht ! Speeltuin Zeehavenkwartier, Dordrecht. Nederland is een superleuk dagje uit met kinderen!


De gemeente Dordrecht geeft kinderen graag de ruimte om buiten te spelen!

Er zijn, verspreid over de hele sta ongeveer 3openbare speelplekken. Ze zijn zo ingericht, dat kinderen van alle leeftijden er kunnen spelen. Op bijna 1van deze speelplekken kan je ook een balletje trappen of een andere sport doen. Reserveer online, laagste prijzen. De speeltuin Seven Oaks is populair bij Dordtenaren en mensen uit de regio.


In de loop der jaren is de speeltuin al diverse malen op de schop gegaan. Het Weizigtpark in Dordrecht met o. Toestellen kwamen en gingen en ook de ondergrond werd steeds aangepast. Help mee de stad schoon te maken en te houden. Haal een gratis afvalgrijper bij Weizigt en word ook een Dordtse Doorpakker.


Vind hier alle deals in Rotterdam! Blijf makkelijk op de hoogte van alle activiteiten in de leukste speeltuin van Rotterdam. Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang ook de uitnodigingen voor de seizoensfeesten!


De nieuwsbrief verschijnt maal per seizoen. De informatie over deze plekken is altijd up-to-date en de foto’s geven een goede indruk van de speeltuin of de sportplek in Dordrecht. Ontdek en deel je speeltuin en sportplek in Dordrecht.


Ontdek de verschillende gratis speeltuinen en sportplekken in Dordrecht op PlayAdvisor.

En heb je een mooie speeltuin of sportplek gevonden? Onze buitenspeeltuin staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor kinderen met én zonder beperking. Skippyballen, emmertjes, harkjes, schepjes en een kinderwip: plezier voor ieder kind.


Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In ons speciaal ingerichte peutergedeelte kunnen kinderen tot jaar met ouder of leeftijdsgenootjes op ontdekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts