woensdag 5 april 2017

Amerikaanse brievenbussen

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Alle brievenbussen vind je op beslist.


Betaal slechts € verzendkosten.

De originele amerikaanse brievenbus met het bekende rode vlaggetje. Nu ook verkrijgbaar met slot. Deze leuke en interessante amerikaanse brievenbussen zijn typisch kenmerk van Amerika! Maar vanaf vandaag ook bij u ! Met haar langwerpige formaat en het grappige rode vlaggetje siert ze de straten van Canada en Amerika.


Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol. Aanbiedingsprijs € 4Normale prijs € 780. Toevoegen om te vergelijken.

Een heel mooi kunstof brievenbuspaal. Amerikaanse brievenbussen kunnen het beste op een paal worden gemonteerd. U kunt hiervoor een goedkope houten paal bij de bouwmarkt kopen.


Grondpalen voor uw brievenbus. En een eenvoudiger, voordeliger model van staal. Ontworpen om als vrijstaande brievenbus in de voortuin te staan. Speciaal voor u gekozen om te beantwoorden aan de huidige regelgeving over de postbezorging. Nergens zult u ze zó goedkoop vinden: originele us mailboxen uit amerika al vanaf 3euro!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wij importeren de brievenbussen direct uit Amerika. Dit garandeert de juiste kwaliteit en originaliteit. Afmetingen (hxbxd): 220x165x4mm.


Denk hierbij bijvoorbeeld aan een studentenhuis of een kantoor. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt.


De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak.

Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Of bezoek onze showroom in Zutphen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De amerikaanse brievenbus is ook prima geschikt om verzamelingen in te bewaren , er zijn zelfs mensen die er tuingereedschap in bewaren zodat ze de volgende dag snel verder kunnen.


Bovendien is het een geliefd cultprodukt voor amerika-liefhebbers. Sommige postbodes doen het vlaggetje wel omhoog als zij post hebben achtergelaten, zo hoeft u niet voor niets naar de brievenbus te lopen. Bij HORNBACH vind je niet alleen staande en rvs brievenbussen , maar vind je ook een gietijzeren, stenen en hardstenen brievenbus. Kies de stijl die bij jou past!


Daarnaast verkopen wij vele opbouw onderdelen voor in een pilaar of tegen de voordeur. Vandaag bestellen = Morgen in huis. Bent u op zoek naar een brievenbus ? In onze collectie vindt u kleine en grote brievenbussen in diverse kleuren en prijsklasses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts