woensdag 12 april 2017

Hekwerk abc

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! Ons gaashekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating.


Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.

Neem contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen doen. Al onze spijlen hekwerken worden middels een blinde paal-vakverbinding of door aangelaste lippen verbonden aan de staander. Hekwerk Direct - Uw online hekwerk leverancier voor tuinomheining of erfafscheiding. Hoge kwaliteit hekwerk voor de juiste prijs! Nooit eerder bleek een staafmathekwerk en de bijpassendepoort in zo’n hoge mate tegemoet te komen aan de veiligheids-en budgeteisen van deze tijd.


Om jouw hekwerk helemaal af te maken bieden wij ook tuinpoorten en sierpoorten aan passend bij jouw hekwerk. Met een toegangspoort is jouw hekwerk altijd goed afgesloten en heb je tevens een chique, moderne en stevige toegang tot jouw tuin of erf. Al onze hekwerken zijn gemakkelijk op maat te maken en eenvoudig zelf te plaatsen.

De korte lijnen waarborgen efficiency en weinig ‘ruis’ gedurende het projectverloop. Of het nu gaat om een draaipoort of om vele kilometers hekwerk , wij gaan graag aan de slag voor opdrachtgevers die een kwaliteitsoplossing in hekwerk willen. Zo’n twintig jaar geleden zijn we begonnen met terreinbeveiliging.


Ontwerpen, fabriceren en plaatsen hekken en poorten. ABC Hekwerk Limburg biedt elke opdrachtgever wat wils. Steeds meer mogelijkheden en variaties. Realiseren grote projecten en kleine opdrachten.


Wensen, eisen en mogelijkheden in balans. Technisch perfect en esthetisch zo mooi mogelijk. We kennen de regio, spreken uw taal en voor service en onderhoud zijn we snel ter plaatse.


Abc hekwerk hek metalen hek hekwerk afrastering tuinhek. Zgan abc hekwerk zwart gaat nooit weer af! Diverse delen in totaal delen en een poort afmeting poort:. STUNT dubbelstaafs mat hek Heras ABC hekwerk kindvriendelijk.


Als u het soort hekwerk heeft uitgekozen, kunt u er onderdelen, zoals palen of doppen, bij bestellen. Op de pagina’s van hulp bij uw ontwerp en uwmateriaalkeuze vindt u informatie over wat u nodig heeft. Komt u er niet uit, dan mag u ons gerust mailen of bellen.


Bovendien kunt u makkelijk en snel een totaalpakket bestellen.

Dan is een dubbelstaafmat hekwerk een functionele oplossing. Meer dan de standaard hekwerken. Wij monteren en leveren veelal standaard hekwerken bij zowel particulieren als bedrijven. TIMBERSTEEL is de specialist in hekwerken en biedt altijd kwaliteit.


Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts