woensdag 19 april 2017

Brievenbus nostalgisch

Brievenbus nostalgisch

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Brievenbus nostalgisch

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle brievenbussen vind je op beslist. Nostalgische brievenbussen , sfeervol en authentiek!


In onze collectie vindt u verschillende nostalgische brievenbussen. Ook vindt u diverse nostalgische wandbrievenbussen in onze collectie. Toevoegen om te vergelijken.


Burg Wachter US mailbox massief aluminium. Deze grote nostalgische brievenbus is uniek in zijn soort. Een brievenbus geschikt voor grote klassieke panden. De brievenbus is voorzien van vele ornamenten en is geschikt voor meerdere dagen postop. Prachtige staande brievenbus , vervaardigd van een topkwaliteit aluminium.


Hieronder kan u enkele brievenbussen terugvinden met een klassiek uiterlijk. We bieden u verschillende modellen kolombussen aan in aluminium of in beton. Het statige design van de bekende postbus maakt dat deze direct in het oog springt. De aluminium brievenbussen zijn zeer stabiel, bieden veel ruimte en worden (indien van toepassing) inclusief slot en sleutels geleverd. Via het deurtje kunt u gemakkelijk de post uit de brievenbus halen.


Brievenbus nostalgisch

Deze brievenbussen zijn ook verkrijgbaar in het andere kleuren zoals bijvoorbeeld groen, zwart, blauw en antraciet. De Kolombrievenbus van V-Part is een brievenbus met een klassiek design. Wij hebben alles direct uit de fabriek, dus geen tussenhandel, vandaar onze zeer scherpe prijzen. Vandaag bestellen = Morgen in huis.


Bent u op zoek naar een brievenbus ? In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bij ons vindt u een breed assortiment brievenbussen. Zowel staande brievenbussen als wandbrievenbussen.


Ook leveren wij brievenbus systemen met meerdere compartimenten. Wij kopen onze brievenbussen in bij Duitse leveranciers (onder andere Burg Wächter). Solide nostalgische kolombrievenbus van gietaluminium. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post en de brievenbus heeft aan zowel de voor- als achterzijde een deur om de post eruit te halen. Een nostalgische brievenbus met duif en tak als afbeelding.


Met deze brievenbus gaan we even terug in de tijd. De tijd van romantiek, waar harten nog veroverd werden met prachtige brieven. In de de tijd van nu leuk om te gebruiken als opbergblik of wie weet…toch voor romantiek!


Brievenbus nostalgisch

Vrijstaande brievenbus in een klassieke, Engelse stijl. Brievenbus RVS inclusief slot, model Palermo - Deze zwart met zilveren design brievenbus is niet alleen een eyecatcher maar ook erg praktisch. De klep boven de gleuf beschermt je post tegen alle weersomstandigheden en het roestvrijstalen materiaal maakt dat de brievenbus jarenlang mee kan gaan.


Beetje roest binnenzijde sleutels erbij. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Naast deze twee nostalgische brievenbussen hebben wij er nog twee voor u die zeer bekend en gewild zijn. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Mailbox met de bekende rode, draaibare vlag. Outlet Sale bij Brievenbus Webshop, koop nu uw brievenbus met kortingen oplopend tot wel ! Of bezoek onze showroom in Zutphen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts