vrijdag 28 april 2017

Horeca banken op maat

We hebben een ruim assortiment Horeca Banken: een enkele zitbank tot volledig hoekbank. Kies dan voor sfeervolle horeca banken. Tot €5extra op Fauteuils, Voetenbanken en Banken.


Vind horeca bank het nu op Kensaq. Met uw eigen afmetingen worden de horeca en lounge banken op maat gemaakt. Dit kan in verschillende soorten skai-leer, stof en in honderden kleuren.

Ook kunt u kiezen uit verhogingen, zoals een onderbak, houten poten, RVS poten, e. De rug van uw bank kan gemaakt worden met Swarovski elementen, knopen, gladde rug, gecapitonneer enzovoorts. Het staat altijd gezellig, is erg functioneel, uitermate geschikt voor grotere groepen gasten en ruimtebesparend in uw zaak. Bij Kaja wordt elke inbouwbank op maat gemaakt naar uw wensen en afmetingen. Bij Universal Horeca Mobilier kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij het vinden van de juiste eetbank, lounge bank of zelfs banken op maat. Zo bent u verzekerd van de expertise die komt met jaren aan ervaring in het leveren van zowel de mooiste horeca bank als een functionele en stijlvolle eethoekbank.


Bonnewits Horeca Centrum, bestel online, ook installatie mogelijk van Horeca apparatuur. Al jaren produceren wij wandbanken op maat voor onze Horeca klanten. Alle typen banken of losstaande rond opstellingen in zeer uiteenlopende designs.

De mooiste horeca banken op maat. Een bank die er mooi uit ziet, maar vooral ook een bank waar uw gasten comfortabel op kunnen zitten? Dan hoeft u hier niet verder meer voor te zoeken. Wij maken bij Meubelmaatwerk Company deze bank namelijk helemaal op maat voor u. De u-vormige en hoefijzervormige banken werden door ons gemaakt om een totaal van 1zitplaatsen te creeeren in dit gebouw. Horeca banken PM furniture heeft binnen haar enorme assortiment horecameubilair vele modellen horeca banken , welke in elke gewenste maat , model en stoffering geproduceerd kunnen worden.


We onderscheiden eetbanken en loungebanken. De Loungebanken hebben een iets lagere en diepere zitting dan de eetbanken. Advies op maat over horeca banken Het is vaak een hele opgave om de juiste interieurelementen te kiezen voor uw horeca onderneming. Kaja heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en helpt u graag bij het ontwerpen, realiseren en begeleiden van uw complete interieurproject. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een persoonlijk advies op.


Lifa Living Bankje Barcelona van €159. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Bestel Banken online bij Leen Bakker.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Onbegrensde mogelijkheden! Op gebied van banken , poefs en loungebanken zijn de mogelijkheden onbegrensd!

Meer en meer ontdekken horeca en inrichters dat door de toepassing van banken in diverse maten en uitvoeringen te gebruiken, er een goede sfeer ontstaat welke ook nog eens zeer praktisch blijkt te zijn in de ruimte. Restaurant zitbanken Café banken Horeca maatwerk banken. Afwijkend Antraciet Bank op maat Bankstel op maat Beige Blauw Chaise longue Cognac Design Dutch design Eetkamer Eetkamerbank op maat Erker Fauteuils op maat Formaat Groot Hoekbank op maat Horeca Industrieel Inspiratie Katoen Keuken Klein Kleur Landelijk Leren Loungebank op maat Luxueus Metropolitan stijl Modern Paars Patchwork Speels Stijl Stoffering U-vrom Urban Luxury Velours Velvet.


Bekijk meer ideeën over Bank , Lifestyle en Bank op maat. Een aantal van onze banken worden uitsluitend op maat gemaakt. Deze modellen worden ter plaatse ingemeten, op de centimeter nauwkeurig gemaakt en door onze vakmensen in uw interieur geplaatst. Maatwerk met betrekking tot vorm, hoogte, lengte en stoffering biedt vanzelfsprekend veel vrijheid en kan de perfecte oplossing zijn voor uw interieur.


Alle banken zijn te bezichtigen in onze 5. Dat is lekker snel en mooi meegenomen! Direct uit voorraad mee te nemen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze horecabanken?


Of heeft u een andere vraag? Eurosit uw specialist in horeca banken. Opzoek naar een horeca bank op maat ? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Een bank is een perfect oplossing voor uw horeca onderneming zoals restaurant,brasserie, hotel, café of anders. Hoge resolutie schuim voor een lange levensduur.


Het product kan gemaakt worden in een grote variëteit van professionele stoffen of kunstleder. De maten kunnen op verzoek gewijzigd worden. De lengte kan op maat gemaakt worden.


Bij PM furniture bent. Bent u op zoek naar Horeca loungemeubelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts