donderdag 27 april 2017

Serre showroom

Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.


U bent van harte welkom in onze showroom. Onze serre adviseurs geven u vrijblijvend deskundig advies en bespreken graag uw wensen.

Of het nu gaat over serres, lichtstraten, veranda’s, kozijnen, vouwwanden, of zonweringen. Nieuwe serre showroom in Baarn! Vanaf juli is onze nieuwe serre showroom geopend in Baarn.


Hier laten wij u de allernieuwste trends, materialen en mogelijkheden zien op het gebied van serre aanbouwen, lichtstraten, glazen vouwwanden en minimalistische schuifpuien. Wij helpen u graag verder met uw aanbouw of renovatie en alles wat daarbij komt kijken. Showroom Neem een kijkje in onze showroom ! Loop gerust even binnen in onze showroom nabij Doetinchem.


Wilt u zich laten inspireren en de mogelijkheden van een serre bekijken? In onze fotogalerij vindt u een brede selectie foto’s van onze serres.

Tuinmaximaal heet u van harte welkom in onze showroom van 500m² in Eindhoven. Loop zonder afspraak binnen voor een vrijblijvende offerte. Haal snel uw bestelling af in het magazijn. Openingstijden serre showroom Busscher Serrebouw: bekijk onze website voor de actuele openingstijden van de showrooms in Ootmarsum en Baarn. U BENT HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM VOOR EEN BEZICHTIGING!


WIJ ZIJN ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG ZONDER AFSPRAAK OPEN VAN 10. Wilt u nog langer van het buitenleven genieten dan kunnen wij van uw veranda een tuinkamer maken. Lees op deze pagina meer over onze profielloze, volglazen tuinkamer oplossing.


Bekijk hier alvast virtueel onze showroom ! Ons bedrijfspand is gebouwd volgens een energieneutraal concept. Openheid en transparantie waren de belangrijkste ontwerpgedachten, waarbij de gebruiker centraal staat. Wij nodigen u graag uit om ons kantoorgebouw en showroom te komen bekijken. Lees hier meer over het totale concept.


Wij zijn een klein jong midden Limburgs bedrijf dat zich voor namelijk richt op de particuliere sector , en voor een aantal kleine bouwbedrijven en klusbedrijven leverancier zijn, van Aluminium Kozijnen Serres Lichtstraten Overkappingen en Tuinkamers. Scherp geprijsde Serres Vraag direct online uw korting aan! Haal alles uit elk moment van je reis. Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf. Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide.


Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies zoals serres, veranda’s, en lichtstraten in een straal van ongeveer km rondom Veghel.

Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit van uw aluminium product bewaken. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe serre en de aanpassing van onze begane grond met vloerverwarming en betonvloer. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de materialen en de kennis en vakmanschap van de mannen op de werkvloer. Daarnaast heel prettig in de omgang en meedenkend in voorkomende probleempjes en advisering. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij alleen op afspraak.


Onze medewerkers weten als geen ander dat het om een serieuze investering gaat. Daarom gaan we graag met u om tafel zitten, bekijken we samen met u de mogelijkheden in onze showroom en komen dan met de juiste oplossing. Bogers werkt met kunststof, aluminium en hout.


Welk soort materiaal zoekt u voor uw dakkapel, kozijnen, deuren of serre ? In de showroom kunt u de verschillende materialen goed bekijken en om advies vragen bij onze adviseurs. Zij informeren u over de mogelijkheden met betrekking tot kleur, vorm en materiaalkeuze. Bezoek de showroom van Buitenhuis Holland om de mooiste terrasoverkappingen en serres te bekijken. Levering door heel Noord-Holland en Texel.


Laat u inspireren door alle mogelijkheden. Ook op zaterdag en zondag kunt u bij ons op uw gemak kijken naar alle opties voor uw tuin. Uitgebreide showroom De showroom heeft een groot aantal voorbeeldconstructies staan.


Met een uitgebreide fotoshow vullen we deze voorbeelden aan, zo kunt u alle mogelijkheden zien. Fabricage in eigen huis Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit serre garanderen en volledig maatwerk leveren. Onder het genot van een kop koffie neemt u een kijkje in de showroom en de fabriek. Informeer naar de vele mogelijkheden van Serre wereld! Meer licht en ruimte in uw huis.


Daar zorgen we voor, al ruim jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts