maandag 10 april 2017

Chloortabletten zwembad blokker

Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Zwembadtoebehoren van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. De tabletten werken dankzij de matig snelle oplosbaarheid enkele dagen en zijn geschikt voor zowel onderhoud als schokbehandelingen.


Eenvoudig met chloortabletten jouw zwembad. Is je zwembad van pvc en heb je een lek? Met een goede reparatieset kun je zo weer genieten van jouw zwembad. Onderhoud hoeft dus helemaal niet lastig te zijn, wanneer je maar de goede spullen gebruikt. Bij Praxis vind je alles wat je nodig hebt voor jouw zwembad onderhoud.


Optimaliseer de Chloor - en PH waarde van uw zwembad. Op Intex Zwembadgigant vindt u alle informatie over het toevoegen van Chloor en PH aan uw zwembad. Dankzij de beschermende huls maak je geen huidcontact met de tablet en wordt er regelmatig en gelijkmatig chloor afgegeven. Het houdt algen en bacteriën uit het zwembad.


Interline chloortabletten voor onderhoud van grote zwembaden. De tabletten dienen te worden gebruikt in een chloordrijver en desinfecteren het water. Met chloor desinfecteer je het water in je zwembad , spa of hottub. HTH chloortabletten grams kg.


Chloortabletten van gram zijn ook verkrijgbaar in een grotere verpakking van kg (1tabletten). Het is belangrijk dat het zwembad schoon blijft. Werp een zwembad chloortablet nooit zomaar in uw zwembad maar gebruik een chloordrijver. Grotere chloortabletten van 1gram zijn geschikt voor grotere buitenbaden.


Dé Intex zwembad specialist van NL en BE. Geschikt voor het doden van bacteriën, virussen, schimmels en algen in je zwembad. Deze tabletten kan je het best toevoegen aan het zwembadwater met behulp van een chloordrijver, skimmer of chloorsluis.


Deze Briquette lossen volledig op in het water, er blijft dus niets over. Hiervoor hoef je helemaal niet naar een zwembad of op vakantie, want met onze zwembaden kun je ook thuis lekker afkoelen en je kids laten spelen in het water. Bekijk snel al onze zwembaden en bijbehorende accessoires. De korting wordt verrekend in je winkelmand. Deze chloortabletten lossen zeer langzaam op en zorgen voor het continue desinfecteren van uw zwembadwater.


Deze chlooroplossing is te gebruiken voor zowel hard (veel kalk) als zacht (weinig kalk)water. Uw zwembad vullen met water. Dagelijks onderhoud doe je met chloortabletten in een skimmer of chloordrijver. Controleer regelmatig of de chloortabletten opgelost zijn. Voeg een nieuw tablet toe als deze is opgelost.


Gooi chloortabletten nooit los in het water, dan verkleurt je zwembad. De tijd waarin een chloortablet oplost verschilt. Pool Power chloortabletten grams kg. Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis.


Het zwembadchloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater. Zo ben je verzekerd van een constanste afgifte van chloor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts