vrijdag 14 april 2017

Tondeuse 1mm

Alle haren op gelijke lengte. Specialistisch advies nodig? Bestel veilig en eenvoudig professionele tondeuses. Achteraf betalen mogelijk. Toe aan een zachte en gladde huid?

Vergelijk alle scheerapparaten snel en gemakkelijk op Vergelijk. Dit komt omdat je geen last hebt van draden en snoeren. Tondeuses koop je eenvoudig online bij bol. Ondanks dat dit apparaat een klein-formaat accu heeft kan hij minuten lopen op een volle accu.


Je laadt de tondeuse in 1minuten op. Het standaard snijmes heeft. De tondeuse set bestaat uit : opzetkammen 5mm, 3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 19mm, 25mm en kunststof kam.


Scheerkop olie en scheerkop guar scheerkop reinigingsborstel, degelijke kunststof.

Bij Voorkappers groothandel vinden wij het belangrijk dat professionele kappers voor de scherpste prijs vinden wat ze zoeken. Kom je er niet uit met bestellen of mis. Dit zijn de tondeuses die op dit moment het meest zijn verkocht. Handig als je op zoek bent naar een nieuwe tondeuse. Een tondeuse koop je namelijk niet zomaar.


Om jouw ideale coupe te creëren, is het essentieel dat de tondeuse op de juiste kniplengtes trimt. Sindsdien werkt Wahl samen met kappers om elke tondeuse te verbeteren en efficiënter te maken. Zo weet je zeker dat je met een tondeuse van Wahl altijd snelle, efficiënte en mooie resultaten bereikt. Wahl Opzetkammen kopen doe je makkelijk en snel op Haarshop. Misschien wist je het nog niet: de producten van Wahl, Moser en Ermila komen uit dezelfde fabriek.


Het innovatieve knipelement, de titanium mesjes en verstelbare baard- en haarkammen zijn ontworpen voor sneller en beter trimmen, keer op keer. Ruim 4tondeuses op Beslist. Bekijk nu de mooiste tondeuses. Voor dat ene momentje voor jezelf.


Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Kies voor een professionele tondeuse voor thuis en profiteer altijd van uitzonderlijke scheerkwaliteit. De tondeuse wordt geleverd met opzetkammen, olie, een reinigingsborstel en een mesbeschermer.

Met deze Wahl opzetkam nr. Bij je tondeuse en trimmer krijg je een aantal opzetkammen. Dan kun je bij ons de originele opzetkammen kopen. Buiten de standaard maten hebben wij ook een paar extra korte of lange modellen zodat je nog preciezer kan scheren.


Zit jouw opzetkam hier niet bij? En vanuit dat opzicht zouden we een tondeuse aanraden. Let wel, maar een trimmer kun je vaak wel wat makkelijker de contouren afwerken, omdat deze een smallere kop heeft! Als je voor de tondeuse wil gaan, kunnen we de Wahl Super Taper aanraden. Deze heeft een minimale snijlengte van 1mm en deze is verstelbaar tot 3mm.


Het is dan wel zo dat je regelmatig de tondeuse op moet laden, waardoor je dus niet de hele dag door kunt trimmen of scheren. Daarom zie je in professionele salons vaak dat ze een tondeuse met kabel hebben, of dat ze draadloze tondeuses hebben. Dit laatste heeft als voordeel dat tondeuse kan opladen terwijl je met de andere bezig bent. Moser tondeuse maxincl 1mm kop - hondenvachtverzorging - zwart watt direct bestellen in.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Dit is een hardere materiaalsoort en dus zeer geschikt voor langdurig en veelvuldig gebruik. Wahl Hole Clipper Blade 1mm -3mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts