woensdag 5 april 2017

Mollen vangen met gas

Professionele artikelen voor het vangen van mollen. Verken Vang vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!

Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Uitgebreide informatie over gas op deze pagina. Het gas verspreidt zich in de gangen en doet de mol sterven.


Let wel op dat je zelf niet met de gas in contact komt want de gas is tevens giftig voor mens en andere zoogdieren, zoals honden en katten. Met veel geluk gebeurt het wel eens dat een kat zeer goed is in het vangen van mollen. Mollen verjagen met carbid.


Carbid is een materiaal dat wanneer het in aanraking met water komt verandert in gas. Dit acetyleen gas heeft een sterke geur dat de mol niet fijn vindt.

Daarbij wordt geen schade aanricht op wat voor manier dan ook. Met mollencarbid rekent u op natuur- en diervriendelijke manier af met de noeste gravertjes. Nu kun je rigoureus te werk gaan en met gif en vallen gaan werken waar de mol aan dood gaat, maar wij kiezen liever voor de diervriendelijke methodes. Wanneer u last heeft van mollen in de tuin kunt u het beste gebruik maken van speciaal (mini) carbid. U kunt mollen preventief uit uw tuin weren met mollengaas, maar mochten ze toch de kop opsteken zult u moeten overschakelen naar andere mollen bestrijdingsmiddelen zoals mollen vangen of mollen verjagen.


We willen de mollen niet doden, mollen vangen met gas is uit den boze, mollen diervriendelijk verjagen is meer ons ding. Maar we worden er echt gek van! Je zult extra voorzichtig moeten zijn als je giftige gassen gebruikt.


Als het je lukt om met goed gevolg een groot nest te vergassen of de mollen blijft vergassen, dan zou dit een positief resultaat op moeten leveren. Er zijn verschillende soorten gasmengsels te koop. Door mollen vangen met een klem wordt een mol gedood zodra deze in de klem komt.


Je kunt namelijk ook mollen vangen. Bij mollen vangen is de mol op slag dood als hij in de val loopt. Een mollenvanger vertelt u wat het beste werkt en wat heet meest diervriendelijk is.


Onderstaand een aantal manieren van mollen verjagen uitgelicht. De ultrasone mollenverjager. Als je last van mollen hebt, dan kun je ze vangen , maar je kan er ook voor. Stap ze allemaal af en duw het gazon terug op zijn plaats.


Wanneer u mollen in de tuin heeft, zoek met uw hand een van de ingangen op (daar waar de hoop op het gras ligt), Steek er een stuk slang in van ongeveer cm.

Laat de helft eruit steken, zodat hij wind opvangt. Door het gieren kan de mol zich niet meer goed bewegen. De mol moet het van zijn gehoor hebben. Weide slepen en mollen vangen - Duration: 5:10.


Kobe Ilsen van het éénprogramma VOLT vist hoe je met mollen komaf kan maken in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts