donderdag 27 april 2017

Lage beukenhaag

Hét online tuincentrum met meer dan 10. Dit is de ideale grond voor beuken. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Alle beukenhaag vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw haagplanten.

De beukenhaag is populair in Nederland. Niet zo gek want de beuk is een sterke en gezonde inheemse boom die je goed tot haag kunt snoeien. Hij wordt dan ook veel toegepast als groene omheining van tuinen. Een hoge beukenhaag is ideaal als erfafscheiding.


Een lage beukenhaag kan de tuin mooi in verschillende ruimtes verdelen. Er zijn ook haagplanten die van nature niet zo hoog groeien. Beide kunnen lage haagplanten genoemd worden.

Hoge haagplanten die ook laag gehouden kunnen worden zijn bijvoorbeeld taxus of andere coniferen, beukenhaag , haagbeuk en ook hedera kan als lage haag gebruikt worden. Lage hagen zijn bijvoorbeeld ideaal als erfafscheiding voor voortuinen. In plaats van een tuinhek, plant u een heg waar u overheen kunt kijken.


Daarnaast is een lage haag mooi als omlijsting van vakbeplanting. Heel klassiek is een vierkante buxushaag met daarin andere heesters zoals rozen of hortensia’s. Beukenhaag planten wanneer en hoe, en tips ? Hierdoor is er minder uitvalkans.


Met dit haagpakket bent u gegarandeerd van een schitterende bloeiende haag. Deze haagplanten zijn uitstekend geschikt als lage afscheiding, bijvoorbeeld in uw voortuin of naast een terras. Dit haagpakket is perfect geschikt voor het maken van meter haag.


Een beukenhaag is een mooie manier om je tuin af te bakenen. Lees hier de eigenschappen van deze haagsoort en hoe je ze best plant en verzorgt. Voor in uw beukenhaag kunnen wij de gewenste beukenplanten leveren. Deze worden ook vaak haagbeuk genoemd.


Ook voor mooie solitaire beukenbomen kunt u bij ons terecht.

Wij hebben diverse leibeuken, vormbeuken en diverse soorten beuken zoals zuilbeuken en treurbeuken. Het is mogelijk een beukenhaag tegen een schutting te planten. Houd er wel rekening mee dat je de beukenhaag aan de achterkant niet kunt snoeien, aangezien je daar niet bij kunt. De haag zal dus misschien tussen de latten van de schutting doorgroeien.


Maar het is geen probleem om de beukenhaag alleen aan de zij- en bovenkant te snoeien. Een te hoge of een te breed geworden beukenhaag kan zeker flink teruggesnoeid of ingekort worden. Je kunt hem zeker tot de helft inkorten. Helemaal terugsnoeien tot bijna op de stam is niet goed.


U vindt hier een zeer uitgebreid assortiment groene beukenhaag , rode beukenhaag , haagbeuk, meststoffen en gereedschap waarvan u meteen kunt zien wat u koopt. Ook kun je deze inheemse plant uitstekend solitair planten. Die populariteit is te danken aan de luxe uitstraling en het prachtige blad van de Fagus. Als je een lange, nieuwe haag wilt aanleggen is het wel zo prettig als je daar niet teveel voor kwijt bent. Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij.


Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt. De luizen op de beukenhaag laat ik gewoon doen, die worden vanzelf verwijderd door vogels en andere. Op die manier maai ik er de sappigste stukjes en dus ook een groot deel van de beukenluizen mee af.


Dat je bij aanplant van een beukenhaag enige uitval hebt is bijna niet te. De hoogte van uw beukenhaag kunt u zelf bepalen. Als u graag zoveel mogelijk privacy wilt, bijvoorbeeld in uw achtertuin, dan is een hoge beukenhaag zeer geschikt.


Wilt u een voortuin die meer open oogt, dan is de lage beukenhaag een goede optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts