woensdag 19 april 2017

Teakhouten boekenkast marktplaats

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment boekenkasten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Verschillende betaalmethodes. Hier vind je wat jij zoekt! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Mooie robuuste teakhouten boekenkast. Prachtige teakhouten boekenkast BxHxD - 152x218x37. Teak houten open kast boekenkast met losse trap zgan.

Super mooi teakhouten open kast, boekenkast met losse trap. In onze collectie Teak kasten hebben wij voor elk programma een bijpassende boekenkast. In de meeste gevallen zijn de kasten voorzien van één of meerdere lades. Afhankelijk van het programma zijn de kasten gemaakt van plantage teak dan wel gerecycled teakhout.


Met een teak boekenkast van Teakhuis weet u zeker dat u niet alleen zorgt voor een opgeruimde kamer, maar ook voor extra sfeer en uitstraling. Onze teak boekenkasten zijn in tal van formaten en stijlen verkrijgbaar. Ook voor u zit er een perfect model tussen. Voor iedereen een voordeel.


Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres. Gewoon om troost familie, website zorgen galerie afbeeldingen inrichten. Teak boekenkasten of andere teak kasten zijn zeer geliefd bij de klanten van Teak en Wood. Ze gaan heel erg lang mee en combineren met allerlei soorten en stijlen inrichting.


Een teakhouten boekenkast maakt uw woonkamer compleet als u bijvoorbeeld al een teak tafel of teak TV meubel heeft staan. Gevuld of niet, een teak boekenkast heeft een robuuste en luxe uitstraling. Steeds meer mensen kiezen voor dit meubelstuk, merken wij bij Teakhuis Dordrecht.


Wij voldoen aan de groeiende vraag met tientallen boekenkasten. Teakhouten boekenkasten De teakhouten boekenkasten kunnen veelal uit voorraad worden geleverd.

Buiten dat kunnen we deze kasten op maat maken. Hierbij kunt u denken aan een systeem waarbij u de planken kan verstellen. Handig voor de iets hogere kookboeken en de iets lagere leesboeken. De lades en planken zijn gemaakt van gerecyclede teakhouten planken.


Samen vormen deze planken een mooi, uniek geheel. Boekenkast Urban van d-Bodhi heeft een afmeting van 210x55xcm. Het open metalen frame geeft de boekenkast een luchtige uitstraling.


Al onze teak meubelen zijn te bezichtigen in onze showroom in Oss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts