woensdag 12 april 2017

Rvs klemband

Rvs klemband

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Voor kachel, openhaard of ovenbouw. De klemband als een beveiligingselement.


Rvs klemband

Bij de installatie van een roestvrijstalen kachelpijp worden de klembanden gebruikt om de afzonderlijke kachelpijp elementen vast te zetten. Nadat de kachelpijp elementen zijn aangesloten, klemt u de klembeugels vast. Klembanden worden alleen in sets meegeleverd. Welkom bij Arbon Agenturen BV. Voor het afklemmen van slangen in middelzware en zware omstandigheden in o. Band is van RVS en het klemgedeelte is gegalvaniseerd staal.


Voor buisdiameter tussen en 200mm. Verkrijgbaar in verschillende maten, van tot 2mm. Te gebruiken ter montage van één bord met een dubbel omgezette rand tegen masten en constructies. Elders bekend als lichtmastbeugels en Hi-Torque beugels.


Rvs klemband

Bijbehorende bordbeugels dienen apart besteld te worden. Bekijk dan onze andere artikelen in de categorie klembanden. De extra sterke roestvrijstalen klemband wordt gebruikt om individuele roestvrijstalen kachelpijpelementen aan elkaar te bevestigen. Door de hoogte en de dikte van de klemband is het vrijwel onmogelijk dat de kachelpijp op het aansluitingspunt nog beweegt.


Door de anti diefstal uitvoering kunnen uw borden niet meer zomaar gestolen worden. Deze klemband is van RVS (290mm x 5mm), maar wordt als een tierap gemonteerd. Voordeel hiervan is dat er geen speciaal gereedschap (zoals bij bijv. Ligarex) nodig is (alleen een tang en schroevendraaier om de band strak aan te trekken).


RVS klemband (anti-diefstal) voor lichtmastbeugels. Bandimex RVS 3(V2a) voorgevormde klembanden. BAND-IT zet de standaard in de klemband. Klemmen en vastmaken in combinatie met hoge sterke en een kwaliteitsuitstraling.


De roestvaststalen band biedt een goede weerstand tegen roestvorming en vele matig bijtende stoffen. Montage is hierdoor eenvoudig. Toepassing: - voor het vastzetten van flexibele schoorsteenvoering.


Rvs klemband

Wordt veel gebruikt bij het vervangen van aandrijfashoezen. Tevens voorzien van vele gaatjes zodat u altijd de juiste pasvorm heeft. De kit is nodig voor een luchtdichte verbinding tussen de leidingonderdelen bij gebruik.


U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Gespecialiseerde groothandel voor bouwservices Meer dan 60. Deskundig advies en snelle levering. Het Rolux Buitenwandsysteem is de perfecte oplossing voor het plaatsen van een buitenkanaal voor uw rookgasafvoer en luchttoevoer. Geschikt voor leidingdiameters tot 3mm.


In onze Showroom tonen wij u diverse houtkachels voor de woonkamer maar ook voor terras of schuur. Letop: deze klemband is geschikt voor 200mm kanalen en heeft een diameter van 250mm. Slangklem RVS 3Heavy Duty klemband en Schroef Aansluitklemmen Slangen Slangklem RVS 3Heavy Duty klemband en Schroef zijn zeer solide en degelijke klemmen voor.


Brede klemband in RVS , voor het eenvoudig fixeren van een flexibel RVS rookkanaalmet de gebruikte aansluitstukken. RVS brede klemband Diameter: 2mm. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts