donderdag 13 april 2017

Fontein zwart

Bestel Fontein Zwart bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 2195. Nu wastafels vergelijken op Beslist. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan!


Vanaf 1euro gratis verzending in NL.

Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Zwarte Fonteinen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dit is ideaal, zodat u geen extra handdoekhaakje hoeft op te hangen.


De fontein heeft een moderne uitstraling, vanwege de rechte en strakke vormgeving. Een fontein is klein van stuk, maar onmisbaar in een moderne toiletruimte. Er zijn veel soorten en maten fonteinen.

Het is een afhankelijk van de stijl die je mooi vindt, maar ook de ruimte is belangrijk. Heb je niet veel beenruimte, maar wil je toch persé een fontein ? Hierdoor is er voor iedere stijl en ruimte een passend model te vinden. Mensen wassen hun handen graag na toiletbezoek. In de meeste gevallen is er voor een complete wastafel weinig plek in een toilet. De gemiddelde toilet fontein kenmerkt zich dan ook door het bescheiden formaat.


Die bescheidenheid is meestal ook van toepassing op het ontwerp. Fonteintjes zijn een belangrijk element in uw toiletruimte: de ruimte is vaak beperkt en het kleine formaat van deze fontein biedt daarom uitkomst. Bij ons heeft u ruime keuze uit unieke fonteinen toilet gemaakt van de mooiste materialen zoals: keramiek, natuursteen en hardsteen. Bij ons vind je modellen zoals een hoekfontein, een kwart- of een halfrond wc- fonteintje of een rechthoekig model.


De verschillende vormen van de fonteinen bieden ook de oplossing voor een kleine. Het fonteintje voor het toilet mag best een blikvanger zijn. Een chroom model oogt zeer trendy, terwijl een ontwerp van aardewerk of porselein een gevoel van romantiek en luxe oproept. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Een zwarte fonteinkraan kan een kroonstuk zijn voor jouw toilet. En wat is er nou mooier dan een mat zwarte luxe fonteinkraan in je toiletruimte.


Ontdek onze zwarte fonteinkranen!

Een fonteinkraan, wordt ook wel een toiletkraan genoem is een kraan speciaal gemaakt voor fonteinen. Fonteinkranen zijn vaak compacter van formaat en hebben vaak een korte uitloop waardoor het water niet over de rand van de fontein gespoten wordt. Deze toilet waskom heeft 1. Natuursteen (marmer) dus niet beton!


De fonteinset met handdoekhouder planchet met afvoergat maar zonder kraangat, zowel links als rechts te installeren. Saqu Fontein Zwart van 2voor 87. Gratis bezorging en retourneren - altijd de beste prijs - bezorging wanneer het jou uitkomt - betalen zoals jij wilt: vooraf, acht.


Heeft jouw fontein een kraangat? Wat voor kleur wordt er doorganas in de toiletruimte gebruikt? Bijvoorbeeld een chroom bedieningsplaat, sifon en wastafelplug? Wat voor vormen worden er gebruikt? Kies dan ook voor een chroom fonteinkraan.


Op deze manier is uw handdoek ook altijd binnen handbereik. Fonteinen en fonteinmeubelen zijn compact van formaat en daarom geschikt voor elke sanitair ruimte. Met een fonteinmeubel kan je praktisch al jouw toiletspullen zoals wc-rollen eenvoudig opbergen.


Plaats je favoriete zeep bij het fonteintje en zorg voor een schone handdoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts