woensdag 12 april 2017

Roundup etiket

Direct uit Voorraad Leverbaar! Bestel nu op Enveloppenland. De grootste collectie etiketten! Etiketten tegen de laagste prijzen.


Klik hier om te weten te komen welke cookies op deze website worden gebruikt.

Bestrijding van riet in cultuurgewas-sen wordt afgeraden in verband met kans op schade door guttatievocht. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Avery labels in alle soorten, maten en kleuren. Druk stickers van je eigen ontwerp. Lees altijd voor het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen het etiket en de productinformatie.


Draag bij alle werkzaamheden met gewasbeschermingsmiddelen een masker en beschermende kleding. Voer een proefbespuiting uit als u geen ervaring heeft met de toepassing van het product.

Onkruiden én hun wortels worden vernietigd. De plant moet voldoende tijd krijgen het middel op te nemen (zie systemische fungicid en). Deze middelen grijpen vaak in op specifieke processen van de plant zoals bijvoorbeeld de fotosynthese, eiwitsynthese of ademhaling. Optima Concentraat - 300ml €1€1Roundup. Naturel Spray 5L Drukspuit €2Roundup.


Dat is een organische fosforverbinding die niet-selectief onkruid aanpakt. Het heet niet voor niets on-kruid. Roundup zorgt ervoor dat u geen onkruid meer heeft. Deze krachtige spray helpt jou van dit moeilijk te verdelgen onkruid af. Deze nieuwe formule garandeert een zichtbaar resultaat na uur.


Toch wordt het gebruik in de landbouw voorlopig ongemoeid gelaten. Een groot voordeel aan dit product is dat het gebruiksklaar is. Je kunt deze onkruidbestrijding dus direct op de vervelende plantjes aanbrengen.


Lees voor gebruik altijd het etiket en de gebruiksaanwijzing goed door. Het is allereerst aan te raden om tijdens het spuiten handschoenen te dragen. RoundUp is immers synoniem aan glyfosaat.

Diezelfde ochtend zijn we naar Makro gegaan om het etiket van het aangeboden bestrijdingsmiddel te lezen (en te fotograferen). Cruciaal zijn echter de lettes AC, die makkelijk over het hoofd worden gezien. Het product heet ROUNDUP AC. Het bodemherbicide Wing P heeft een brede werking en lange duurwerking.


Het middel heeft geen werking via de grond. Hardnekkig kant-en-klaar 1L €1€1ECOstyle. FBBI - Paul van der Vliet BVBA is een groothandel die is gespecialiseerd in verkoop van bestrijdingsmiddelen en aanverwante agrarsiche producten. Can be used on vegetable garden weeds. Hallo ik heb gisteren met roundup met grasperk dood gesproeid weet niet of dit zin gehad heeft met die nachtvorst ik ben eigenlijk bezig grasperk te veranderen naar siertuin is dit nodig dan om te spitten of is doodsproeien en er boomschors op doen ook al voldoende.


Dette omfatter den korrekte brug af herbicider samt benyttelse af herbicider med forskellige virkningsmekanismer eller brug af mekaniske metoder til ukrudtsbekæmpelse. Følg anbefalingerne på etiketten , navlig for at sikre, at behandlingen foretages i ukrudtets korrekte vækstfase under passende klimatiske forhold og ved korrekt dossering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts